duminică, noiembrie 9

banii nu aduc fericirea, dar o intretin si o distreaza

eu stiu de ce n-am noroc in dragoste...pt ca am noroc de bani, d'aia!
ca parca asa se spune, aia care au noroc de bani nu au noroc de dragoste. stiu vorba asta de cand am jucat odata Monopoly si aveam multi bani si cineva care se oftica pe treaba asta mi-a spus si care-i reversul.
cum necum, banii trag la mine. nu sunt magnat cu afaceri de milioane de euro care incepe o afacere cu 1300 de euro si in 3 luni castiga 13000 de euro. io am pur si simplu soarta sa primesc bani gratisi ori sa nu raman in pana de ei, de bani in general. ori cheltui eu putin, ori stiu sa-mi planific cheltuielile, cert e ca rar mi s-a intamplat sa fiu stramtorat cu banii. si in plus d'asta mai si dau peste bani asa din senin.
ieri spre exemplu, la Zara, tipu' de la casa s-a pacalit la mine cu 1 leu. in loc de 1 ban el mi-a dat rest 1 leu. nu e o suma mare, dar faza de a fi primit 1 leu ma incanta peste masura. apoi la Cora mi-am luat eu niste Mon Cheri de la Ferrero, le-am mancat cat am stat la coada si i-am dat lu' tanti de la casa ambalajul cu codul de bare ca sa-l scaneze si sa-mi ia banii. chiar i l-am si aratat sa nu zica apoi ca o fentez. a scanat ea cutia de bomboane, ciocolata cu menta dar nu si codul de bare de la cirese. si uite asa am mancat Mon Cheri pe gratis :)
si banii de mi dau oamenii pe care ii iau la ocazie tot bani gratisi sunt. ca eu nu le cer nimic, dar daca ei imi dau eu nu pot sa-i refuz. primind acesti bani eu nu mai sunt nevoit sa cheltui din salariul meu si ma descurc doar cu astia toata luna. salariul il tin ca sa-mi iau lucruri importante iar cu banii gratisi imi iau marafeturi, ciocolate si iaurturi ca sa mananc la serviciu.
in ultima vreme mi se intampla destul de des sa gasesc pe jos monede de 10 bani si ma gandesc atunci "uite ba, ca am si eu noroc de bani".
bani gratisi mai scot si din paleti. saptamana asta am facut vreo 60 de lei din ei :D biletu' la opera cum ar veni.
adica eu muncesc, iau salariu, ma duc la opera dar nu cheltui nici un leu din salariu. super! sau mananc o shaorma ori o ciorba de burta si cand ajung apoi acasa vad ca am in portofel chiar mai multi bani decat aveam de dimineata, si chiar daca am mancat si m-am omenit. asta pt ca imi dau oamenii la ocazie :P
ca vorbeam de soarta de bani. mi-am luat palton chiar mai ieftin decat ma asteptam eu. deci acum am in portofel mai multi bani decat ma asteptam inainte sa plec la cumparaturi. ceea ce e minunat :))

in prima zi a anului, cand m-am intors acasa de la revelion, am gasit pe jos o bancnota de 1 leu. si conform traditiei, iata ca am avut noroc de mai multe bancnote d'astea de-a lungul anului. iar ca sa fie treaba treaba, de revelionu' asta vreau asa: sa fac dragoste cu o fata minunata dintr-un alt oras (sau chiar si alta tara), la ea acasa, in patul ei, iar asternutul sa ne fie din bancnote si de undeva din camera sa se auda o muzica frumoasa. iar dupa ce terminam noi minunatia sa ne uitam la un film frumos. si cand s-o face sa ma intorc acasa sa ma ia la ocazie unu' cu motocicleta...sau unu' cu masina cu remorca si cu o motocicleta in ea, ca mi-e frica sa merg cu altcineva pe motor iar iarna pe zapada e si mai nasol.

===================================================

cautand eu cum se scrie Mon Cheri am dat peste o chestie interesanta.
deci americanii sunt cei mai prosti oameni care exista pe fata pamantului asta. in tara aia a lor de unde vine criza si toate prostiile de pe lumea asta si Bush, in tara aia a lor Mon Cheri e cu alune, nu e cu cirese =)) deci americanii astia sunt prosti ingramaditi batuti in cap idioti. cum naibii sa faci Mon Cheri cu alune??? LOL
la ce naibii le mai spune Mon Cheri daca tu le faci cu alune? sau americanii sunt sensibili si ei nu pot manca bomboane de ciocolata cu lichior in ele? ce mai ma...americanii astia sunt retardati rau de tot. imi aduc aminte ca la ei, in tara aia a lor, nici oua Kinder cu surprize nu se vindea, pt ca vezi dom'ne, la ei nu se poate sa vinzi mancare si jucarii in acelasi ambalaj. retarzi rau, ce sa mai...

iar McCain asta care s-a batut cu Obama pt a-i lua locul lui Bush a declarat ca el nu e impotriva portului de arma, asta in conditiile in care americanii se impusca zilnic intre ei, in conditiile in care a existat masacrul de la Columbine si multe alte random shots d'astea. iar nenea asta a candidat la presedentia tarii avand-o ca vice presedinte pe Sarah Palin, care la o intalnire in camera ei de hotel cu niste politicieni/ziaristi, i-a intampinat pe acestia imbracata cu un prosop infasurat in jurul trupului si cu un altul in jurul parului...tocmai iesise de sub dus mititica. iar ea voia sa fie vice presedintele SUA. lol

2 comentarii:

  1. Asta-i chiar bună :)) ! Să ai un asemenea noroc ,poţi să îi zici noroc chior de acuma =))
    Şi poate ţi se va împlini dorinţa ,dar dacă îţi propui nu prea se realizează ,deci nu te mai gândi că poate ,poate se va realiza tot cu norocul ăsta chior!
    Cât despre Mon Cheri ..yami yami
    îar americanii chiar sunt proşti:D

    RăspundețiȘtergere
  2. n-o sa-i spun in nici un fel si o sa incerc sa nu-l mai bag in seama, ca poate se sperie si pleaca si or sa ramana doar lăcrămi si muci :(

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!