duminică, decembrie 30

fuse si se duse

maine se mai incheie un an, primul meu an de libertate cum mi-a placut sa-l numesc.
l-am inceput pe la jumatatea lunii ianuarie cand m-am dus la actualul job = primul pas spre libertate; al doilea l-am facut prin martie (cred) cand am luat licenta si am terminat-o cu scoala (YESSS!!!).
2007 mi-a fost un an bun. dintr-un punct de vedere obiectiv mi-a fost cel mai bun an, subiectiv...aproape cel mai bun. am calatorit mult, am umblat mult, mi-am facut multe pofte, nu m-am plictisit, am pierdut o prietena, m-am indragostit, am stat de vorba cu un psiholog...cam la asta poate fi redus al meu 2007.

inca de acum trei ani mi-am creat superstitia cu "prima zi a anului". nu ma intereseaza petrecerea de Revelion, pt mine e nesemnificativa. cel mai mult ma intereseaza primul lucru pe care-l fac in noul an. la revelionul 2004-2005 am vazut filme porno (:D) iar 2005 a fost anul in care am vazut cele mai multe pronuri. 2005-2006 l-am facut acasa cu ai mei si primul lucru din 2006 pe care l-am facut a fost sa ma uit la Shichinin no samurai; apoi tot anul am vazut o groaza de filme bune.
anu' asta l-am inceput tot acasa, dar pe la pranz am plecat sa ma plimb si astfel am luat ocazie pana la Bucuresti; iar anu' asta am avut parte de mult "drum bun si stop moka!".

- 2007 l-am inceput pe drumuri si tare bine mi-a priit asta. am calatorit mai mult decat am facut-o pana acum, am facut mii de kilometri cu masina si mi-am desavarsit astfel aptitudinile de sofer (chiar daca mai am de invatat), am mers cu o groaza de ocazii, am fost fost pe Bucegi, am fost in Maramures, am fost la Oradea si la Braila.
- anu' asta mi-am luat primul job serios. am intrat in randul oamenilor care muncesc, si ma simt bine! acu' nu mai am nicio bataie de cap. vin acasa si fac ce vreau eu, daca am bani imi cumpar ce poftesc, ma duc unde imi place.
- multe pofte si dorinte mi-am indeplinit: mi-am luat bicicleta, mp3 player si casti, masina de tuns, telefon, rucsac, tigaie de teflon, dus si furtun, veioza.
- am fost in concediul pe care mi-l doream: la munte si singur prin tara. am vazut Bucegii, am urcat pe Sfinx desi nu stiam asta (nici acum nu sunt sigur ca a fost Sfinxul), am vazut Maramuresul, am dormit la cort si am umblat cu o groaza de stopuri pe care am cheltuit o suma foarte mica de bani, n-am avut nicio problema pe unde am fost si inca nu am gasit limita picioarelor mele.
- am facut mai mult sport decat in ceilalti ani. am jucat fotbal, am inotat si m-am dat cu bicicleta (cu care am avut parte de prima cazatura de pe bicicleta).
- mi-am luxat glezna piciorului stang si am stat 3 saptamani in concediu medical. tehnic vorbind, m-am ales cu dureri dupa experienta asta. spiritual vorbind, mi-a facut mult bine pt ca am avut ocazia sa vad peste 70 de filme in astea 3 saptamani (in medie, 3 filme/zi).
- in 2007 am fost pt prima data oprit de un politai (pt ca am calcat peste marcaj), care mi-a dat si prima amenda. am busit doua masini: uneia i-am bulit oglinda laterala iar cu cealalta am avut ghinionul sa intre un bou in mine (sa te fut in gura, fraiere, ca din cauza ta am muncit o luna degeaba!). pt prima data m-a luat radaru'. adevaru' e ca toate astea trebuiau sa mi se intample (inafar' de faza cu cacatu' ala) si sa mi-o iau si eu odata :D
- am cunoscut oameni noi, nu mi-am facut prieteni dar am pierdut unul :(
- am stat de vorba cu un psiholog, asa cum de mult timp imi doream
- m-am apucat serios de scris pe blog
- mi-am schimbat ochelarii
- am reusit sa inchei anu' fara sa fiu dator la cineva. din toate salariile mele de anu' asta mai am 300 de lei :D

in 2008 vreau sa devin sofer profesionist (sa iau si celelalte categorii), sa ma fac gigolo si/sau sofer de TIR, sa cumpar un hard cat mai mare (ca de multi ani de cand tot zic ca o fac), sa iau lectii de dans, sa intalnesc oameni cu care sa-mi impartasesc ideile, sa am un salariu mai mare (atat cat imi lipseste) sau un job nou si mai bine platit, sa fac ce-mi mai trece prin cap.

offf...anu' asta m-am indragostit pt prima data...

(postu' asta n-a iesit asa cum imi doream :( )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

fii sincer(a)!