sâmbătă, noiembrie 8

someday, I'm gonna be gorgeous


(Zino & Tommy - Ain't Feel Nothing)

azi mi-am luat bilet la Madame Butterfly (pe locul nr 13, evident :P) si palton. cel mai incantat sunt de palton, caci el reprezinta o noua treapta urcata spre telul meu de a ma imbraca cat mai elegant. mai trebuie sa-mi cumpar ghete si niste pulovere si camasi si pot spune ca sunt si eu gorgeous.
dorinta asta a mea de a fi cat mai elegant a pornit dintr-o frustrare, ca sa-i arat ei ca si eu ma pot imbraca frumos. de cate ori ieseam cu ea ma simteam naspa pt ca vestimentatia mea nu se ridica la inaltimea look-ului ei. voiam sa arat si eu bine caci ma enerva neasortarea asta vestimentara dintre noi, ea imbracata frumos si eu cu toate alea lălâi pe mine. dar acum n-am cui sa mai arat...
insa hainele raman, dorinta si ea, iar gandul ca intr-o buna zi o sa ma vada cat de gorgeous sunt ma face sa ma simt foarte bine. va fi ca si cum din Cenusaresul m-am transformat in Fat-Frumos :D iar daca la brat voi avea si o fata minunata, totul va fi perfect. nici ca mi-as putea dori mai mult.

imi place sa ma plimb cu metroul, sa ma plimb pe strazi printre oameni si sa ascult muzica din casti. am asa impresia de jumatate de stare de gratie, de jumatate de sublim, de trei sferturi de viata. daca in viata reala s-ar auzi de undeva muzica potrivita la momentul potrivit, totul ar fi perfect. insa, din pacate, in viata nu canta muzica atunci cand te indragostesti la prima vedere, nu canta muzica atunci cand creste adrenalina din sange si nu se aud ritmuri suave cand te ploua ploaia, cand te adie vantul si cand calci peste frunzele cazute si ingalbenite de toamna de pe aleile parcurilor.
bine ca exista mp3 playere si casti minuscule pt a putea avea aceasta muzica atunci cand ne traim viata, iar mie azi mi-a placut sa ascult melodia asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

fii sincer(a)!