joi, ianuarie 1

2009 - primele ganduri

daca nu-mi pomenea Oceania de bilant, nu cred ca-mi dadeam seama de ce in 2008 am iesit pe plus in ciuda inceputului de an pe care l-am avut. pana acum nu facusem un bilant al fostului an, ci doar am simtit eu ca a fost ok si asa a ramas. dar acum imi dau seama si de ce.
anul nu l-am inceput de la zero spre infinit, ci din partea stanga a lui si a trebuit astfel sa urc, sa tot merg pana trec de zero si ajung in dreapta lui, in partea cu plus. sa zic, ca am inceput anul de undeva de la -13 si astfel tot anul a trebuit sa trec de la minus la plus, sa urc de la -13 inspre 0 si de acolo mai departe.
iar 2008 mi-a fost un an bun tocmai d'aia, pt ca am reusit (mai mult sau mai putin) sa ma apropi de zero si chiar sa-l depasesc cu vreo trei procente, sa zic asa. adica is pe plus, de la -13 la +3 iar asta e cat se poate de ok in situatia care mi-a fost data. am marcat 16 puncte, nu doar 3.
chiar si dupa ce am terminat lista cu realizarile pe 2008 tot nu-mi dadeam seama de ce eu ma simt ca si cum as fi pe plus, in ciuda sentimentului de insucces pe care mi-l insufla recitirea realizarilor.

in alta ordine de idei, noul an se anunta a fi unul energic, cumpatat si curios (ca sa nu zic interesant, precum in celebrul blestem).
am inceput anul destul de frumos. am fost mai intelegator, mai ponderat si mai linistit la suflet decat m-as fi asteptat. n-am mai avut bani in buzunar, am uitat sa-mi iau portofelul...acu' sper ca totul e doar o superstitie si anu' asta voi avea bani in buzunar chiar daca nu am avut inca de la inceputul lui.
m-am pupat cu mama, ne-am imbratisat, ea a plans putin, am baut sampanie si apoi am mancat. totul a fost cat se poate de bine, in situatia data.
cred ca o sa ma insor, caci de 2 ori am auzit "Pusca si cureaua lata" dupa ora 12 :))
o sa practic mult head banging anu' asta, ca imedeiat ce am pornit calculatorul mi s-a facut pofta de Sepultura si de o ora tot asta ascult. probabil ca o sa merg si la razboi in ritmu' asta :))

in mod sigur, pe plan mondial, 2009 o sa fie un an interesant (precum in celebrul blestem). mi-am dat seama de asta uitandu-ma pe Eurosport. anu' asta Raliul Paris-Dakar se va tine intre Argentina si Chile...iar la Turul Frantei va reveni Lance Armstrong.
Raliul va trebui sa-si schimbe traditia din motive de securitate iar Lance se va intoarce probabil din motive de criza. o fi ramas baiatul fara bani si a zis sa mai pedaleze cateva milioane.

sa ne radem, ce sa mai...ca de nu, naibii ne mananca.

2 comentarii:

  1. Na, tre sa comentez aici, desi doream acolo - "asa...ca de inceput de an"... :D

    Ca sa scap de starile acestea postrevelioniste m-am dus azi la munca. Lumea zicea ca sunt tembel dar a vorbit batranetea din mine. Era sa spun intelepciunea, dar eu nu am asa ceva :D

    Ciudat cu oamenii se leaga de evenimente. Pe bune, eu nu vad nici un inceput in nici un revelion. E doar un chef aruncat aiurea intr-o vacanta cu zapada, sau fara... nu scriu mai mult ca mi se duce inspiratia pentru propriul blog :D

    Mda.
    Daca toa am ajuns aici, mi se rupe unde e tinut raliul Paris Dakar. Dar mutarea lui nu e treaba de securitate, asta o cred doar credulii..... e problema de bani, dolarei, verzisori multi. Pacat.

    Iar nenea Amstrongul, ce vrea sa arate, ca se dopeaza cu noua substanta nedetectabila ? E mai jalnic decat credeam.
    Bleah, inca o emisiune la care nu o sa ma mai uit, desi imi placea Turul.

    Gata, LMA tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  2. din cate stiu eu, anu' trecut Raliul a fost anulat din motive de securitate si instabilitate politica in Africa. parca bastinasii de pe acolo au cerut bani ca sa lase masinile sa treaca, nu mai stiu sigur. daca e asa, intr-adevar e problema de bani.

    starea mea nu a fost una postrevelionista, ci una postmelodista ca sa-i spun asa.

    la multi ani! :)

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!