duminică, noiembrie 23

prima noapte de clubbin', ultima noapte de gorgeous

in mod sigur asta a fost prima mea noapte, sau inca e prima mea noapte caci inca nu s-a incheiat.
a fost prima noapte cand eu m-am clubbin' si m-am dansat cu adevarat pt prima data in viata mea? a fost, dar acest argument nu e suficient de puternic.
a fost prima noapte cand am baut tequila, chiar 3 sau 4 shot-uri? a fost, dar si acest argument nu este suficient de puternic, chiar daca e foarte important.
a fost prima mea noapte cand am fost gorgeous all the way si toata lumea m-a laudat pt asta? da, a fost...dar pacat ca s-a intamplat in aceasta noapte.
a fost prima data cand am aflat despre ea ca iubeste la nebunie (dar nu pe mine) si ca dragostea nu ii este implinita? da...azi am aflat ceva detalii despre ea...
a fost prima data cand am fost lovit de o masina? da, a fost.
a fost prima data cand am fost cusut de catre un doctor? da...a fost!

astfel...as putea spune ca asta a fost prima data in viata mea cand am fost gorgeous all the way, cand m-am dantuit din toti rarunchii, prima data cand am baut tequila si prima data in viata mea cand am fost lovit de o masina si am fost cusut de doctor.

chiar daca am baut eu tequila si bere si m-am dantuit, nimic din astea nu are a face cu cele 2 copci pe care le am in acest moment pe nas. nu conteaza cine m-a lovit, nu conteaza ca-mi e prieten, nu conteaza ca e prost de gura si eu am sarit sa calmez spiritele. conteaza ca eu in acest moment in care scriu aceste cuvinte, eu am un pansament pe nas, din nas imi curge sange si am pielea cusuta de 2 ori.

poate ca Dumnezeu ma vrea gorgeous, dar uite ca Universu' nu ma vrea, caci acum am ditamai pizda pe nas cusuta de 2 ori si care evident ca o sa lase o cicatrice pe nasul meu, si asa mare. voi spune la lume ca m-am batut cu unu' fioros si ca l-am rapus, lasandu-mi in schimb acest semn al infrangerii lui ca sa ma scot si eu in fata gagicilor.

sunt ametit in acest moment, caci am baut 4 beri si 3 shot-uri de tequila, sunt ametit caci am fost gorgeous si m-am dansat si am fost hot dar am fost lovit de masina si mi-am bulit nasul de mi-a curs o groaza de sange pe blugii mei noi, sunt ametit caci am fost la urgente si am vazut ca la Urgente in Romania nu e ca la E.R. sau in orice alt serial de televiziune, sunt ametit pt ca inaintea mea au fost 5 tineri care au suferit un grav accident de circulatie, sunt ametit pt ca la vederea pe targa a unei fete implicate in accident mi-am adus aminte de tata si am inceput sa plang :((, sunt ametit pt ca in cateva ore eu am bilet la Madame Butterfly dar si un ditamai pansamentu pe nas, sunt ametit pt ca inca nu-mi vine sa cred tot ce s-a intamplat.

in timp ce eram gorgeous eu gandeam...gandeam ca sunt gorgeous, gandeam ca gandesc, gandeam ca ma uit dupa gagici si ele ar vrea sa ma danseze. iar acum ma gandesc ca imi vine sa vomit, ceea ce ma voi duce sa fac...

4 comentarii:

  1. :( mno, nu inteleg cum te-a lovit o masina la nas?!? da' nu asta conteaza, ci ca s-a intamplat. imi pare rau mai treispe, sper sa-ti treaca repede si sa nu te doara si nici sa nu-ti lase urme. mno e posibil sa nu se vada decat umpic umpic, serios. >:D<

    plus ca barbatii is mai virili asa cu semne pe ei :D

    hai sa te faci bine, da? in rest n-ai nimic, doar nasu, sper.

    era fain daca nu pateai nimic ca as fi ras de tine unde ai trait pana acu de n-ai mai fo in club sa bei tequila? cand ma las io se apuca altii, asa sa se pastreze echilibru in univers :) da' bine nu rad, numa dupa ce ti se face nasucul la loc.

    >:D< la urgente e ingrozitor, dap.

    hugs mare, copil.

    RăspundețiȘtergere
  2. dica intr-un fel ai intrat in viata... sper sa nu te doara prea tare, na, acu zic si eu ca did ca barbatii cu cicatrici dau mai bine in fata gagicilor. dar parca mai tare imi pare rau de vestile pe care le-ai avut de la ea. ca pe nas ti-au pus doua copci si se face la loc. dar pe suflet e mai greu sa te coase.
    hai, sa ai o duminica linistita si fara prea mari dureri. hug

    RăspundețiȘtergere
  3. va multumesc frumos pt interesul acordat asupra bubelor mele ;;) ^:)^

    o sa fac eu mai tarziu o insemnare in care o sa va raspund :)

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!