sâmbătă, martie 29

liniste la urechile mele

deci nu pot sa cred cata liniste e acum in camera cu calculatoru' pornit. pana si monitoru' asta CRT bazaie mai tare decat unitatea. yuhuuu! linisteee \:D/
liniste si spatiu cacalau pt muzicile mele :D am stat azi vreo 6 ore ca sa montez hardurile si cooleru'. de la 8 jumate pana pe la 15. n-am mancat, n-am baut apa, n-am fost la wc in timpu' asta :P am stat numai de calculator si sunt tare mandru de ceea ce mi-a iesit. acu' mai am de instalat toate rahaturile, sa fac buck-up si apoi sa-l umplu.
am facut si poze da' acum mi-e lene sa le pun. tre' sa strang kiturile necesare si sa mai verific netu'. deocamdata rulez de pe hardu' vechi.
de liniste ce e cred ca o sa-mi pot auzi si sufletul...

azi am dus masina la verisoaramea la casa. o s-o tina in fata curtii ca sa li se scurga trecatorilor ochii dupa ea si eventual sa scoata banu' ca s-o aibe. adevaru' e ca acum au si dupa ce, caci am dus-o la spalatorie...asa curata nu cred c-a fost vreodata in viata ei :D

am stins becu'! insa de la 20:30 pana la 21:30. la 20 eram cu Windowsu' in instalare si nu puteam inchide calculatoru', insa de indata ce s-o terminat am stins veioza, monitoru', calculatoru' si m-am dus la mama in dormitor ca sa stau in pat si sa ma odihnesc. mama n-a vrut sa stinga tv-u' desi stia despre faza cu Ora Pamantului. oricum, la ora aia singurii consumatori din casa au fost frigiderul si televizorul, adica 2 din 7 cati sunt in mod normal.

oare ea stie pe cine linkuieste, ma intreb eu?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

fii sincer(a)!