marți, martie 10

sa va ia gaia ba

ca orice om normal si cu mintea la cap, am si eu pareri si opinii si chestii care ma enerveaza, care ma irita, care ma scot din sarite, care ma fac din om neom.

una din chestiile astea e cuplul Buzdugan & Morar.
nu-l suport pe Buzdugan cu farsele lui de prost gust, automat nu-mi place nici de Morar si implicit nu ascult nici Radio Zu. pe oriunde prind un radio dat pe Zu, cum il schimb. pt ca nu-l suport pe Buzdugan, nu suport nici ideea de "radioul lu' ala care face glume de rahat".
de fiecare data cand sunt in masina cu colegii de la serviciu, care sunt mari amatori de Zu, am discutii aprinse cu privire la postul pe care trebuie sa stea radioul din masina, iar pana ajung sa-l schimb mai aud fragmente din matinalul facut de astia doi.....slab de tot, glume proaste fara nici o urma de umor, glume lipsite de inteligenta si facute parca pt mintea alora de n-au avut parte de scoala si educatie. n-oi fi eu cine stie ce destept, dar imi simt inteligenta insultata cand la radio mi se spun glume in genul celor pe care le faceam cand eram in scoala generala :))

io nu-l suport pe Buzdugan asta de cand era la Radio 21 si i-am auzit cateva farse proaste. intr-o farsa o sunase pe una si parca ii spunea ceva de un test de sarcina, ca sa-si bage testul in vagin si sa-l tina acolo 30 de minute, ori sa-l bage in anus...nu mai stiu, ceva de genu' asta oricum, o situatie penibil de jenanta pt femeia respectiva care a fost auzita de o tara intreaga cum sta o jumatate de ora cu testu' pe unde naibii si l-o fi bagat ea. o alta farsa era facuta pe cunoscutul laitmotiv "proasta care spune in gura mare cat de mult se fute". a sunat-o pe una, s-a dat drept profesor si a convins-o p'aia sa-i faca un blow job ca sa-i dea nota mare. si p'asta a auzit-o o tara intreaga cum ii face placere sa o suga pt note bune.
jenante, penibile, proaste, maneliste, lipsite de bun simt, degradante...asa mi se par farsele lui. intr'adevar, e amuzant sa razi de un om prost, sa razi de inteligenta lui, sa razi cand acesta se face de ras...dar asta dovedeste cat de mitocan si de josnic esti tu ca om pt ca razi si iti bati joc de un om mai slab decat tine.
eu personal ma simt un om de cea mai joasa speta cand mi se intampla sa intru in contact cu farsele lui, mi se face mila de bietii oameni care ajung sa-si recunoasca secretele si sa fie auziti de o tara intreaga. si ce daca nu stiu ce gagica rupe madularu' in ea, sa-l rupa cu varf si indesat, e treaba ei ce face si nimeni nu are dreptul sa-si bata joc de ea.

ne miram de ce omenirea se duce de rapa din punct de vedere cultural si de ce copiii sunt tot mai "defavorizati cultural", ca sa nu le zic direct prosti. pt ca nimeni nu se oboseste sa ii invete ceva bun si peste tot dau numai de valori strambe si de idoli prosti, d'aia!
dimineata cand se pregatesc de scoala asculta tampeniile lu' Buzdugan iar seara dupa ce isi fac temele au parte de prostii la fel de idioate la TV. copiii sunt inconjurati de informatii cu valoare culturala zero dar cu un grad ridicat de ridicol si penibil pe care acestia le percep astfel ca pe niste valori.

eu il consider pe Buzdugan cu tot cu farsele lui unul dintre factorii de indobitocire ai poporului romanesc. in aceeasi oliţă se mai scalda si OTV, manelele, ziarele de scandal, emisiunile reality, difuzarea la TV a clipurilor de pe YouTube cu romani care fac grozavenii etc.

7 comentarii:

  1. exact aceeasi parere o am si eu! ce ma bucur ca ai scris insemnarea asta, credeam ca-s singura dereglata care nu intelege marele umor... mda.

    :D acum ma culc, nu ies nicaieri :))

    RăspundețiȘtergere
  2. neascultand radioul credeam ca doar televizorul duce la OTVizarea Romaniei dar, din postul tau, aflu ca si radioul ajuta la acest lucru. pacat!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu as pune pe lista cam orice emisiune tv de divertisment. ai fi uimit sa afli ce priza au la cei mici emisiunile gen mondenii, aia reality cu soacrele si cu cei care inseala si alte tampenii asemenea.

    RăspundețiȘtergere
  4. televizorul meu e pus pe toate canalele astea ( Discovery,tvr2,cultural,sport. in rest NADA!iNTERNET limitat. am un radio care e setat pe iti biti si radio cultural sau romania actualitati. ca si cu sucurile. nu cumpar sucuri ! mai ales cola.. nu a avut de mic asa ceva si nu e curios sa incerce. mai primim sucuri din astea de la prieteni cand vin in vizita, le beau tot ei. asa si cu televizorul. sau radioul.

    e alegerea fiecaruia ce tine in casa.... totul tine de educatie. merg cu ratb-ul, este radio zu setat. nu-mi convine , imi bag castile in urechi si ascult ce vreu eu.
    nu ne baga fratilor nimeni pe gat nimic.

    'fiti isteti si fara frica'
    de-ale lu' Mitica ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Didule, as putea chiar spune ca imi aleg prietenii sau macar oamenii care imi plac dintre cei care NU-l asculta pe Buzdugan ala si al lui Radio Zu.

    Oceania, banii si prostia au cucerit mass-media. eu ascult doar Radio Guerilla care nu stiu cat de monetizat e, dar care macar nu e prost si are la microfon oameni care ma binedispun intotdeauna.

    Puckule, mie chiar imi plac Mondenii. mi se par amuzanti si show-ul lor mi se pare mai bun decat celelalte comedii ce se mai dau la TV.

    Ochisori, foarte bine! de mic invata-ti baietelul sa nu se uite la prostii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca faci o lista cu cei care au buton ignore pentru Buzdugan & Co, poti sa ma treci si pe mine acolo.

    RăspundețiȘtergere
  7. se face! :)

    naiba sa-i ia p'astia doi :))

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!