joi, martie 5

randomitati

de ceva vreme am si uitat ca eu am un blog, un spatiu in care sa scriu, o pagina in care sa insir toate chestiile la care ma gandesc.

faza e ca nimic nu-mi mai sta pe suflet, ma simt linistit si impacat...desi poate n-ar trebui sa ma simt asa.
nu ma mai deranjeaza trecerea timpului si inaintarea in varsta. nu mai regret zilele care trec fara ca eu sa fac ceva concret...desi poate ca ar trebui sa-mi para rau dupa ele.
deocamdata nu regret nimic din ceea ce fac sau nu fac, insa sper ca la 77 de ani sa nu-mi dau cu pumnii in cap pt ceea ce tocmai am scris.

chiar ma gandeam ieri ca nici nu mai simt nevoia de dragoste. acum imi pot pune linistit intrebarea "oare chiar am nevoie de dragoste?" fara ca raspunsul sa fie un DAAA categoric.
sau dragostea nu e asa cum mi-am imaginat eu pana acum?
...chiar daca fotografia pe care o am acum la header semnifica "eu aici, ea acolo, departe"...

parca sunt din alt film, din alta realitate, probabil ca oamenii ma vad ca pe un ciudat. imi place sa ma duc la serviciu, sa rezolv toate problemele care mi se dau si sa nu ma plang. imi plac zilele petrecute la serviciu, dar nu-mi place ziua de salariu pt ca ma demoralizeaza. daca as avea bani din alta parte, nici n-as mai pretinde remuneratie ca sa nu am motive de stres.
am o cunostinta care vinde bijuterii in Mall. sta in cur pe scaun, serveste clientii si se uita la lumea care trece p'acolo, iar pt asta ia mai multi bani decat iau eu.

bagamias picioarele sa-mi bag...a fost Pescuit sportiv la noi la cinema si eu n-am fost. offf...si cat m-am tinut sa vad filmul asta si sa mai dau si eu un ban pt filmul romanesc si cinematografele urbei :-< in felu' asta am ratat-o si pe Maria Dinulescu :((

Un comentariu:

  1. Macar tu ai un salariu. Si stii cand e ziua cu pricina. Eu nu stiu.
    Se pare ca nu stiu multe lucruri despre viata mea, nu mai vorbesc de viata altora.

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!