joi, martie 5

Role Models (2008)

cu gandul la alte alea, am si uitat ca saptamana trecuta am vazut Role Models (2008). aveam pofta de un film simplu, amuzant, fara pretentii si usor digerabil, iar filmul respectiv s-a potrivit de minune.
in el e vorba despre doi tipi, un pierde vara caruia ii place sa se distreze si sa si-o traga cat e ziua de lunga si un tip calculat, pus pe afaceri si cariera. din pacate, cei doi fac o mica boacana iar ca sa scape de inchisoare trebuie sa presteze 150 de ore de munca in folosul comunitatii, care comunitate hotaraste ca cei doi trebuie sa fie prietenii de joaca ai unor copii taare interesanti. unul se crede cavaler medieval si se imbraca si comporta precum unul, iar celalalt e un pusti negru care injura de mama focului si caruia ii place sa se uite dupa boobs. bineinteles ca vor exista probleme, urcusuri si coborasuri in relatiile dintre cei mari si cei mici, dar filmul trebuie sa aiba happy-end si il va avea.
e destul de dragut filmul incat sa te binedispuna si sa nu te faca sa regreti ca l-ai vazut, dar suficient de prostut ca sa nu fie unul memorabil.
i-am dat nota 7!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

fii sincer(a)!