duminică, decembrie 14

io vreau bani

in timp ce-mi faceam ghetele cu crema am realizat ce-mi doresc eu de la viata, ce vreau eu de la 2009, ce-mi doresc eu de la viitor...SA AM BANI!

bani frate, BANI...bani ca sa-mi cumpar tot ce vreau, bani ca sa-mi iau motocicleta si sa-mi plimb sufletul in lung si-n lat, bani ca sa-mi iau echipament si sa ma duc la munte sa-i arat sufletului cat de frumos e in varf, bani ca sa-mi iau TV si sistem audio-video smechere si dvd-uri & cd-uri originale ca sa-i arat sufletului filme si muzici, bani ca sa mananc mancare d'aia buna, bani ca sa-mi iau haine frumoase si parfumuri pe masura
un lucru n-o sa-mi pot cumpara cu banii...sanatatea. ori cu bani, ori fara bani io tot sanatatea aia o s-o am, asa ca mai bine sa fiu cu bani in buzunar ca sa-mi pot permite medicamente si tratamente, decat sarac si milog in fata doctorilor.
banii conteaza cu adevarat in viata asta, ca fara bani n-ai nimic. degeaba iti place sa citesti si sa-ti gasesti fericirea printre pagini scrise daca n-ai bani sa-ti iei carti, spre exemplu.

si ce daca banii n-aduc fericirea?! cel putin o intretin!
iar banii n-aduc fericirea alora prosti care cred ca banii pot cumpara un suflet de om; in mod sigur vor cumpara trupul dar nu si sufletul. asa ca eu iubitei mele nu-i voi cumpara sufletul cu banii (n-ar mai fi iubita mea daca asta s-ar intampla!!!), ci ma voi folosi de ei ca sa umplu rezervorul motocicletei cu care ma voi duce pana la ea, ca sa-i cumpar flori si ce mai vrea ea.
banii nu aduc fericirea oamenilor prosti care cred ca doar prin simpla lor posesie vor fi mai fericiti.

pt bani nu mi-as vinde sufletul, ca altfel ce rost ar mai avea sa am bani daca n-as mai avea suflet, ci poate doar trupul (si asta numai femeilor :D). fie ca banii sa-mi vina de la loto, dintr-o mostenire, dintr-un job mai bun sau din cer. nu conteaza, bani sa fie!

2 comentarii:

  1. Cand o sa-i ai, sa ne spui... eu ma abonez de pe acum la o tura cu motocicleta ta. In jurul lumii ;)

    Stiu ca nu o sa ma refuzi - cei care au bani trebuie sa fie generosi cu noi ceilalti....

    RăspundețiȘtergere
  2. o sa fiu, iti dai seama. ca doar lupu isi schimba parul, dar naravul ba ;)

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!