sâmbătă, decembrie 13

io, cainele elefant

daca acu' ar fi sa vina la mine o vrajitoare rea sie sa ma transforme intr-un animal, in mod sigur m-ar face un elefant ori un caine. alt animal nu cred ca ar iesi din mine.

daca m-ar face un elefant, in mod sigur m-ar face un elefant d'ala de magazin cu portelanuri, ca la cat de neindemanatic sunt cateodata as putea fi cu succes un astfel de animal.
am fost mai devreme sa intreb de cizmele mele dezlipite si duse inapoi la magazinul de unde le-am cumparat. si vorbeam eu cu bunaciunea d'acolo de la magazin si gesticulam cand dintr-o data ii dau cu mana stanga peste monitorul de la calculator de era sa-l imprastii pe jos. doar ce l-am mutat un pic de pe pozitie ca daca era sa-l intind prin magazin nu mai luam nici cizmele si mai lasam si diferenta ca sa acopar costurile neindemanarii mele. iar pe langa asta am mai fost si balbait, ca in loc sa-i zic "am dus cizmele lu' sora-mea la cizmar sa le coasa" i-am spus ca le-am dus la croitor :))
asta n-ar fi prima faza de genu' asta, ca la cate lovituri accidentale am pe maini si picioare, sa fiu eu sanatos si bucuros ca nu mi-e mai rau :D iar de lovit chestii mi s-a intamplat de nenumarate ori.

intotdeauna am crezut despre mine ca eu intr-o viata anterioara am fost caine. asta pt ca acum, ca om, sunt la fel de credincios, de fidel, de jucaus si de saritor la os precum un catel. dar si la fel de sexos...caci de ceva vreme catelusa firmei, Sena, a inceput sa simta o atractie speciala pt mine si sa-mi faca avansuri. eu ma joc cu ea, o las sa ma traga de sireturi si cand colo, vaca ce e, se suie pe piciorul meu si incepe sa ma calareasca si sa-si presteze instinctele sexuale. se pare ca sunt singurul din firma cu care face astfel de chestii, iar o colega mi-a spus ca asta se intampla pt ca ii miros a mascul...

lol

3 comentarii:

  1. :) eu vreau pisica. daca te gaseste vrajitoarea aia, trimite-o si la mine

    RăspundețiȘtergere
  2. si roaga-te ca pe mine sa ma faca elefant si nu caine...iar dupa ce o sa devin un elefant tu sa ai grija de mine si sa ma aperi de soareci :)

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!