vineri, decembrie 19

bună dimineaţa!

bagamias! ceasul meu biologic a luat-o inaintea aluia universal, asa ca m-am trezit cu o juma' de ora inainte sa sune ceasul. ce vigilent e el dom'ne! (ceasul biologic adica)

totusi e bine, ca asa am timp sa consemnez o alta faza care mi s-a intamplat ieri si despre care (evident ca) am uitat sa scriu...si de care mi-am adus aminte aseara cand ma pregateam sa adorm. de data asta nu am mai primit bani gratisi de la oamenii luati la ocazie, de data asta le-am dat eu bani :)
am luat un baiat cu mult bagaj si tulei pe fata. imediat m-am prins ca tipul e vreun bisericos, si dupa ce mi-a spus unde vrea sa ajunga mi s-a si confirmat treaba asta. saracu' de el, il facusera baietii la buzunare si nu mai avea nici bani si nici acte la el. tocmai de la Arad venise si mergea la o ruda. era genu' ala de om un pic prea naiv si inocent pt vremurile astea, nu stia nici ca muzica aia de se auzea din boxe era jazz (Stan Getz). voiam sa-i pun si niste Soulfly, da' am zis sa nu-l sparii (de la "a speria") pe bietul baiat :D
cum mai ramasese doar cu 2 lei, l-am ajutat si eu cu un ban acolo ca sa nu ramana baiatul pe drumuri. am "scapat" astfel de tot maruntul care imi umfla portofelul, vreo 3 lei, si i-am mai dat si vreo 2 bancnote de 10 lei. cu ce mai avea el erau suficienti pt un bilet de autobuz si maxi-taxi pana unde voia el sa ajunga.
mi-a multumit bucuros si mi-a zis ca o sa ma dea in acatist :)

asa ca, ieri chiar am avut parte de o zi interesanta.
sunt curios cum o sa fie asta de azi...

acu' ma duc sa mananc, sa ma pornesc la drum si sa-mi irosesc viata prin traficul bucurestean :D

Un comentariu:

  1. Si credeam ca numai eu fac astfel de gesturi. In ultima mea zi in Bucuresti, stateam in gara si asteptam trenul si vine un tip la mine si-mi cere 10 lei ca nu mai avea bani de bilet de tren. Ma uit la el, el se uita la mine, scot portofelul si-i dau omului bani. Simplu si frumos...
    Si asta nu este nici primul si cu siguranta nic ultimul gest de felul asta pe care-l fac/voi face.

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!