marți, noiembrie 11

o sa fie vai de curu' si de tara noastra

incepe sa-mi fie frica de criza ce va sa vina. incep sa tremure chilotii pe mine...

si cel mai frica imi e din cauza celor care conduc tara, ca sunt cu totii niste imbecili si astia or sa ne bage si mai rau in cacat atunci cand va fi sa supravietuim crizei. noi o sa ne zbatem sa scoatem capu' la lumina iar astia, in loc sa ne ajute, mai rau or sa ne infunde. crize au mai fost si nimeni n-a murit din asta, strangem din buci si mergem inainte pana o scoatem la capat. dar politicienii astia ai nostri or sa duca tara de rapa incat n-o sa mai iesim noi la lumina nici cu motoare turbo la picioare.

suntem pe locu' 146 (din 181) in lume in ceea ce priveste usurinta platii taxelor. mi se pare si normal ca investitorii straini sa plece din tara ori sa nu mai vina deloc la noi. vorba aia, ca sa plateasca 1 leu ei trebuie sa cheltuie 4 lei. asa ca ii inteleg si le dau dreptate cand ne catalogheaza drept o tara de cacat. asa ca, daca nici astia n-or sa mai vina sa investeasca la noi, atunci cine o sa ne mai scoata pe noi din mocirla?

a venit azi la noi un grec sa cumpere niste lampi. si-a deschis si el o fabrica de confectii sau ceva de genu' asta si acum se lupta cu birocratia romana. ma uitam la el si mi s-a facut mila cand l-am vazut cat de speriat era sa nu greseasca indicatiile pe care i le-au dat pompierii. tot timpul ne intreba daca lampile sunt aprobate de pompieri, daca au certificari si chestii d'astea. ii era teama la modul cel mai serios ca daca greseste ceva astia ii vor inchide fabrica. ne-a spus ca l-au pus pompierii sa-si cumpere suporturi pt stingatoare, iar asa ceva nu se gaseste pe piata. nici macar la firmele de profil. i-a intrebat pe pompieri de unde sa-si cumpere dar nici ei n-au stiut si nici ca l-ar fi inteles ca n-are de unde sa-si cumpere. el a zis ca si le fabrica singur dar buba e ca n-o sa aiba certificari pt produs. futere pe utere, ce sa mai!
saracu' de el...cine naibii l-o fi pus sa vina aici in tara noastra?

uitandu-ma la el, gandindu-ma la toate efectele crizei care se intampla acum la noi, la marirea salariilor profesorilor si efectele acesteia asupra economiei, la stirile recente despre ratingul de tara, la babilonia care e acum in tara cu ocazia alegerilor, gandindu-ma la mine ca vreau sa-mi schimb jobul in plina criza financiara mondiala...m-a apucat frica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

fii sincer(a)!