marți, septembrie 9

jobbing frate

s-a terminat concediul, deci am inceput serviciul. adica n-o sa mai scriu mult pe blog, o sa-mi lipseasca substanta, concentrarea iar mood si modjo nu prea voi avea.

mai devreme am fost la psiholog. de data asta pt a-mi discuta viata si activitatea profesionala, ca asta ma freaca si ma supara pe mine rau acum. anu' trecut si oleaca din anu' asta am cheltuit milioane doar ca sa vorbesc despre ea, acum m-am dus sa discut despre job.
m-am maturizat nene, am inceput sa fiu mai interesat de viata profesionala mai mult decat pana acum. ma gandesc serios sa-mi schimb jobul si chiar domeniul de activitate. vreau sa castig multi bani, vreau un job in care doar eu sa fiu limita. adica sa pot face cam orice si doar de mine sa-mi depinda reusitele. daca-s bun sa castig cat merit, daca nu-s bun sa nu castig nimic. simplu! daca eu vreau 1500 de euro salariu pai sa-l obtin dom'ne, muncesc si-mi scot banii. asa, daca raman la firma asta pot eu sa ma dau peste cap de cinspe mii de ori si sefa sa ma plateasca asa cum trebuie, ca peste o anumita suma nu-mi poate mari salariul.

om trai si om vedea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

fii sincer(a)!