sâmbătă, august 30

What Happens in Vegas (2008)

ma enerveaza filmele de genu' What Happens in Vegas (2008). viata e prea frumoasa si colorata, personajele sunt prea fericite si au parte de tot ce isi doresc fata de cum se intampla in real life. filmele astea sunt mai rau decat drogurile ca dupa ce le vezi iti vine sa iesi afara-n lume si sa tipi si sa faci ca toate cele cum ai vazut tu in film ca fac personajele atunci cand sunt fericite. daca ai fi fost drogat ar fi fost mai ok ca lumea ar fi zis "uite-l si p'asta, e drogat", dar asa, nedrogat fiind si doar sub influenta fericirii si beatitudinii imprimate de film lumea o sa se uite la tine ca la felu' paispe si o sa zica "impuscati-l sa nu se mai chinuie, la nebuni cu el, huooo!"
glumesc evident! :P nu conteaza ce zice lumea cand faci ceva din pura fericire, important e ca te simti bine si ca esti mai presus decat majoritatea populatiei acestei planete pt ca in momentul respectiv tu esti fericit si "beatitudinit".
acest film chiar iti lasa asa o stare de mult bine si te fericeste, mai ales acum vara cand afara e cald si soare si viata ti se pare mai colorata decat in restul anului. What Happens in Vegas e un film fain, te face sa razi in hohote, te face sa suspini cand vezi dragostea cum se intampla iar pe barbati ii face sa-si muste hainele de ciuda la vederea apetisantei Cameron Diaz (apropo...azi e ziua ei, face 36 and she's so damn fucking hot mmmmm......).
i-am dat nota 8!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

fii sincer(a)!