duminică, iunie 1

Colour Me Kubrick (2005)

deci John Malkovich joaca un personaj care pretinde a fi Stanley Kubrick... cum naibii sa nu fie misto filmu' asta? de cand am aflat de el am zis ca trebuie sa-l vad, Colour Me Kubrick (2005).
Stanley Kubrick este un regizor genial. asta e clar si nu mai necesita argumentare. pana acum n-am vazut niciun film biografic despre el desi sunt tare interesat sa vad de unde se inspira el, care e sursa geniului lui, cum face de face filme foarte bune, originale, grele si totusi capabile de a crea o atractie instanta. iar sa-l vad pe Malkovich interpretand un om care se da drept Kubrick nu poate fi decat o placere.
asta e tot farmecul filmului, nebunia si curajul personajului de a pretinde ca e un regizor cunoscut, fara insa a stii o boaba despre acesta, si felul in care Malcovich il interpreteaza. evident si muzica din filmele lui Kubrick prezenta aici (care te face sa-ti aduci aminte de filmele si opera lui si care-l acompaniaza pe dilău) da filmului un farmec fain de tot.
pe mine m-a binedispus filmul caci e bine jucat, e inteligent si m-a fact curios sa vad pana unde poate merge pacaleala.
i-am dat nota 8!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

fii sincer(a)!