duminică, aprilie 6

dorinta flash



vreau sa ajung in Chicago, pe la Sorinel p'acolo, unde e chestia asta mare din inox si bine slefuita ca sa-mi pozez reflexia. si n-o sa fiu singur pt ca altfel as iesi urat in poza, iar eu nu vreau sa bat atata drum ca sa-mi fac o poza naspa :D

2 comentarii:

  1. vad ca dorinta ta de calatorii e tare mare. sper sa vazi tot ce ti-ai propus. calatoriile inseamna o noua viata. inveti multe lucruri despre oameni, obiceiurile lor, limba lor, cultura lor si unde mai pui ca admiri si locuri necunoscute, peisaje, orase. inveti despre clima lor, religia si istoria lor. e interesant, intr-adevar.

    RăspundețiȘtergere
  2. da, asa e! imi place sa calatoresc, sa-mi hranesc curiozitatea si sa gasesc acel loc unde pana si parul din capul meu s-ar simti confortabil.

    dorinta asta de a ajunge acolo si de a-mi face poza nu vine din pasiunea pt calatorie. pur si simplu in momentul in care am vazut acea qestie mare de inox mi-am zis ca daca mi-as poza reflexia in timp ce tin in brate o frumoasa fata, atunci acea poza va fi cea mai frumoasa care mi-a fost facuta vreodata.

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!