luni, februarie 4

puck jubjub google

mi-a placut foarte mult ce a scris Puck in "do you google me?". i-am citit postul de vreo cateva ori pt ca pur si simplu nu ma puteam satura doar dintr-o lectura. imi place cand oamenii sunt sinceri, cand reusesc sa-si scrie gandurile atat de bine incat sa simt emotiile traite de ei...dar mai ales imi place cand observ ca si femeile iubesc.

2 comentarii:

  1. eu nu pot decat sa ma bucur ca ti-a placut. stii, insa, o astfel de sinceritate poate fi mereu inteleasa gresit sau poate da aparenta unei vulnerabilitati. dar trebuie sa imi asum si acest risc atunci cand imi expun aceasta parte din mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu cum procedezi tu, dar eu cand sunt mai sincer parca ma simt mai puternic. poate sunt constient de vulnerabilitatea pe care o expun si d'asta sunt si mai pregatit sa raspund unui posibil atac...dar si pt ca in acel moment fac ceva unic.

    sinceritatea si lucrurile facute si spuse din suflet sunt unele dintre cele mai pretioase lucruri pe lumea asta. iar cum oamenii sunt din ce in ce mai perversi si mai mincinosi, nu poti decat sa te simti bine atunci cand reusesti sa nu fii ca ei si sa faci ceea ce trebuie facut. in momentul in care un om e sincer, e cel mai puternic de pe acest pamant...iti trebuie mai multa putere sa spui ceea ce simti decat sa muti un munte din loc.

    nu stiu cat de bine am inteles eu cum au stat lucrurile si daca ele s-au intamplat asa cum imi imaginez. eu insa am simtit imediat ce am terminat de citit ca ceea ce ai spus vine din suflet si asta m-a incantat foarte mult.

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!