marți, februarie 26

meteorologi nasoi

bine, nu mai e cazu' acum pt ca vine primavara, dar asta iarna tare m-au enervat astia de la radio, din ziare si de la TV, astia de prezinta vremea... NUMAI IDIOTI! imi vine sa-i injur si sa-i strang de gat! mor cand ii aud spunand ca "vremea va fi mai buna. se incalzeste". cum naibii sa fie mai buna? cum naibii sa fie vremea asta mai buna cand avem temperaturi de primavara in miezul iernii, iar la vara o sa murim cu limbile scoase din cauza caldurii?!!? cum poti sa fii atat de ipocrit incat iarna sa te bucuri ca e cald si vara sa spui ca e atat defierbinte afara incat e mai bine sa stai in casa unde e racoare? cum poti sa fii atat de imbecil incat iarna sa te bucuri ca exista incalzire globala si vara s-o scuipi in bot pt ca te frige?
intr-un fel, e corect sa te bucuri cand de la rece treci la cald, dar au trecut vremurile cand intre frig si caldura exista un echilibru si te bucurai de amandoua in proportii oarecum egale.
nu e de ajuns ca astia se bucura, da' ii si mai invata pe altii ca e bine sa fie temperaturi de 15 grade in miezul iernii. deci, sa-i dam in continuare cu poluarea, sa hranim incalzirea globala ca sa fie cat mai cald iarna, sa ne fie bine, ca noi suntem niste sensibili si nu putem suporta temperaturi normale de 0-3 grade. mi-e sila! in loc sa-i invete pe oameni ce e aia incalzire globala, de ce iarna nu mai e atat de frig pe cat era normal, de ce vara e seceta, meteorologii nostri se bucura si spun ca vremea e frumoasa. e frumoasa pe naibii! cu cat e mai cald acum, cu atat ne va fi mai cald la vara.
eu unu' nu ma bucur deloc cand aud cat de frumoasa va fi vremea :(

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

fii sincer(a)!