marți, mai 29

Wow! 2 ani...

Ce chestie...la mai bine de doi ani de cand n-am mai scris nimic pe aici si cam la un an de cand am uitat ca am scris vreodata aici, din click in click m-am trezit pe blogul meu. Imi venea sa spun "vechiul" meu blog, dar cum asta e singurul care a fost si este, formularea ar fi fost fara sens.

Acum un an..."acum...ma dau cu bicicleta, merg la munte, vad filme si frecventez Facebook-ul (ca o alternativa facila a blogului). iar intre ele, muncesc. habar n-am ce mai sunt alea dragoste si iubire, iar peste romantism mi s-a pus praful. gand ma gandesc la tot ce am scris aici, un zambet sarcastic imi apare pe buze."

Acum, astazi...la fel, aproximativ...
Acum ma dau cu doua biciclete, iar la munte n-am mai fost de multa vreme pt ca bicicleta m-a acaparat complet si nu m-a lasat sa o tradez. Filme vad doar cand frigul ma cheama in casa, dar cu aceeasi ardoare, iar de Facebook mi s-a luat repede. E bun un profil de FB la casa omului, asa ca il tin acolo. De muncit, muncesc in continuare tot acolo, tot asa, tot la fel.
Cat despre dragoste si iubire (lol) ...nici ca mai stiu ce-s alea. Si nici ca simt nevoia de a mai afla. Romantismul a ramas acolo sub praf, ca o amintire frumoasa.

Imi vine sa rad de naivitatea mea din acei ani, dar eram si eu copil, aveam un suflet tanar si inocent, asa ca totul a fost normal, pana la urma. Acum, nu mi se mai pare chiar atat de normal :)

In fine...ceva ma opreste sa scriu mai multe. Cred ca rusinea ma impiedica sa fac asta :P

Fericiti sa fim, sanatosi cu burta plina si ceva bani in buzunar!

4 comentarii:

 1. Nici eu nu am mai intrat de ceva vreme pe blog. Nici nu stiu daca as mai putea scrie ceva.
  E fain ca continui "afara" sa traiesti ;-)
  Facebook e ... Ma tot gandesc sa-l sterg, dar dupa ce am plecat, se pare ca ramane singurul mod de a mai tine legatura cu unul sau altul.
  Nu are de ce sa iti fie rusine, nu inteleg de ce ti-ar fi, sunt perioade si perioade prin care trecem de-a lungul anilor.

  Fa tot ce pe tine te incanta si incearca pur si simplu sa iti traiesti viata din plin! :-)

  RăspundețiȘtergere
 2. For example you first do dumbbell presses as well as
  the do dumbbell flyes.

  Also visit my web site; SITEMAP

  RăspundețiȘtergere
 3. Be sure you manage the weights with care.

  my homepage - mouse click the following internet site

  RăspundețiȘtergere
 4. Și eu am pățit la fel, dar nu din rușine nu am mai scris. Am decis că intensitatea trăirilor se păstrează în suflet. Poate.

  RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!