vineri, noiembrie 13

o sa-l voteze cineva pe Oprescu? lol

o chestie m-a traznit astazi, si anume: Oprescu e un mare mincinos, iar bucurestenii regreta in mod sigur ziua in care si l-au ales primar.

ca sa ajunga la primaria capitalei, Oprescu le-a promis bucurestenilor marea cu sarea si luna de pe cer. iar acum el candideaza la presedentia tarii. pai daca ajunge el presedinte, nu inseamna ca automat nu va mai putea fi primarul Bucurestiului, deci nu va mai face ceea ce a promis, deci Oprescu e un mincinos?! cam asa vine treaba daca stai sa te gandesti logic.
iar treaba mai e si in felu' urmator...pai daca Oprescu candideaza acum la presedentie, de ce s-a mai facut primar acum un an? ca sa-i lase pe bucuresteni cu curu'n balta sau ca sa manance el mai mult cascaval? raspunsul ar fi cascavalul, din moment ce nu-l mai intereseaza soarta celor care l-au ales, odata ce e pregatit sa renunte la ei.

dar cine naibii o sa aleaga ca presedinte un om care nu se tine de promisiuni, un om care una spune si alta face, un om interesat de putere si nu de soarta celor pe care ii reprezinta, un om lipsit de onoare?
probabil ca bucurestenii or sa-l voteze intr-o veselie...doar doar or scapa de el. dar scapa de el de la primarie, ca sa-l vada apoi in fruntea tarii :))

2 comentarii:

  1. O sa fie suficienti votanti. Oamenii ar crede orice in ziua de astazi, doar sa le spuna cineva ca maine o sa traiasca mai bine... o iluzie, evident.

    Noi sa fim sanatosi !

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate, din pacate...
    astea sunt urmarile comunismului, socialismului si ale stangii.

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!