duminică, octombrie 11

d'ale mele in ultimele zile

ce am mai facut eu in ultima vreme?

pai...mi-am facut profil pe Facebook si am pus acolo poze cu mine. pt prima data in viata mea sunt multumit de felul in care arat. nu ma intereseaza ca nu sunt modest cand spun asta, dar in pozele alea chiar arat asa cum ma stiu eu ca sunt, iar asta ma incanta peste masura :)
bineinteles ca FB nu stie de blog si blogul nu stie de FB :)) ce sa-i faci...fiecare cu nebunelile lui.

cred ca am mai vazut un hot in actiune...
treceam pe langa un dispensar si am vazut cum din spatele acestuia iese un nene care tine ceva voluminos sub haina. a iesit in strada, s-a uitat in stanga si-n dreapta si cu pasi repezi s-a indepartat de dispensar. am stat acolo ca sa vad ce se intampla in continuare si ce face omul respectiv. n-a iesit nimeni care sa strige "sariti, hotul!" asa ca am stat locului si m-am uitat la nenea ala cum se indeparteaza rapid de "locul faptei", uitandu-se speriat inapoi...

am intrat la apa sau am facut cumva de m-am micsorat...
pai...mi-am luat o pereche de tenesi marimea 41, desi eu port 42 si chiar 42 1/2 la unele incaltari, insa 41 n-am mai purtat de ani buni de zile.
la tricouri, la fel. de la marimea M am coborat la S. probabil ca eram tare gras inainte daca purtam M, ca acum stau tricourile alea pe mine ca pe gard. sau am ramas la fel insa mi s-a schimbat perceptia? naibii stie...
saptamana asta mi-am luat 3 perechi de blugi, toti cea mai mica marime din cele care puteam alege. de la 33 am ajuns sa ma "strecor" in 30 :))

am descoperit ca arrogance is bliss...
nu stiu daca o sa ma tina treaba asta, si cat, dar o vad asa ca pe o noua cale in viata :)) m-am saturat de rahaturi si prostii, asta-i faza, si vreau sa ma folosesc de aroganta ca sa-mi pastrez in siguranta gandurile si idealurile.

am ajuns la concluzia ca adultii sunt cam natarai de felu' lor...
saptamana asta a fost ziua unui coleg de serviciu. colegii de jos au pus bani pt el, iar pe cei de sus i-au anuntat printr-o colega ca sa faca si ei acelasi lucru. colega asta a uitat si apoi a zis ca a aflat prea tarziu, ca n-a avut timp si nu stiu ce. cert e ca aia de sus n-au mai apucat sa dea bani.
au inceput cu totii dup'aia sa se barfeasca, sa se scuze acuzand si rahaturi d'astea, in loc sa se bucure pt sarbatorit. asa le place astora din firma sa se barfeasca si sa se muste de cur unu' pe altu', de numa numa...
eu, care sunt mai copilaros din fire (de mi se spune Pustiu in firma), i-am lasat in pace si doar ma uitam la ei, oameni in varsta, cum se cearta pt un rahat de treaba. si cand ma gandesc ca eu sunt privit ca fiind imatur...

o alta concluzie la care am ajuns, tot legata de oamenii in varsta, e ca acestia nu trebuie respectati doar pt ca sunt in varsta, ci pt ca merita sa fie respectati.
mi se pare culmea sa respecti un om doar pt ca e mai in varsta decat tine si sa nu comentezi la ineptiile pe care le spune si prostiile pe care le face. pai daca e un om in varsta asa cum sustine, atunci trebuie sa fie mai intelept si mai cumpatat la vorba decat unul tanar.
asadar, daca esti un om in varsta si te intalnesti cu mine, nu te astepta sa ma uit in gura ta si sa iau de bun tot ce spui doar pt ca te-ai nascut inaintea mea.

ce odata am simtit, acum doar ma amuza. pe cine odata am iubit, acum nu ma refuza (ca sa iasa rima :D) :))

6 comentarii:

  1. Sigur sunt semne ca e momentul sa deschizi o firma de detectivi. Ai deja ochiul format. Si, daca te "micsorezi" in acelasi ritm, o sa ajungi sa fii nedetectabil ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. 42 si ''s'sau ''m'' imi pare greu imaginabil

    RăspundețiȘtergere
  3. Darael, de-a lungul timpului am mai vazut si alte faze, dar am uitat sa scriu despre ele :D

    Anonim, ce ti se para asa de greu de imaginat? ca port 42 si marimea S? crede-ma ca asa e ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. bun,esti mic si slab?n-ai cum,
    da' nu-mi ies umerii

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!