luni, septembrie 28

sa fie sa iau seama?!

odata, candva, as vrea ca un om inteligent, destept si serios sa-mi spuna daca sunt prost au ba, daca toate teoriile din capul meu au vreo legatura cu realitatea si in ce masura, si daca ceea ce vad si simt e chiar ceea ce se intampla si nu vreo scornire a mintii si imaginatiei mele.

cineva trebuie sa fie nebun si sa mai si greseasca pe lumea asta. dar cine? eu sau ei?

6 comentarii:

  1. Intrebarea mea suna cam asa: ce teorii cai ? Ca sa stim ce sa spunem.....

    Si, de gresit, e ok daca gresesti. Ar fi dubios, trist si jalnic daca nu ai face nici o greseala; ai fi dubios de-a dreptul.

    Doar cei care nu picteaza nu scapa picaturi de vopsea pe jos. Daca ai fi vazut cum arata Capela Sixtina in timp ce picta Michelangelo pe acolo... ;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce tare suna, "teorii cai" :D
    Erata: "teorii ai" :D

    RăspundețiȘtergere
  3. teorii despre oameni, despre viata, si cam tot ce are legatura cu acestia.
    adevaru' e ca imi place sa-mi dau cu parerea si sa emit idei despre buan functionare a societatii si a traiului omenesc. fiind si mai impulsiv din fire, ajung sa emit idei cu parfum de radicalism, idei care nu sunt pe placul multor oameni. ajung astfel sa fiu criticat si judecat de oameni care imi reproseaza ca n-am dreptul si nici autoritatea de a emite astfel de pareri despre oameni.
    cu alte cuvinte, sunt judecat pt ca judec, iar acest paradox (ce usor imi pare a se asocia cu ipocrizia) ma pune sa ma gandesc si asupra adevarului teoriilor mele. cu toate ca ele mi s-au confirmat de cateva ori, tot am indoieli de fiecare data cand sunt criticat pt ele.

    dar, cum bine ai spus Darael, doar cine nu picteaza nu scapa vopsea pe jos. sper ca intr-o buna zi sa-mi termin de pictat teoriile, insa fara a fi varsat multa vopsea pe jos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fiecare om de pe acest pamant are voie sa isi spuna parerea proprie despre lume si viata. In fond e lumea fiecaruia din noi. Nu este cineva "proprietar" mai mare.

    Cat despre ceilalti, eu am un buton magic: ignore. Il folosesc mai des decat isi imagineaza multi.

    Si zici ca pictezi ?
    E super.

    Secret: orice ai picta, e perfect. Sa nu asculti de critici; ei au ramas la stadiul de critici pentru ca nu au pictat niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu pictez ma, doar am facut o metafora la care am uitat sa pun si ghilimele :P

    faza e ca eu imi dau cu parerea despre oameni si de multe ori sunt destul de categoric si rau atunci cand ceva ma deranjeaza foarte tare la acestia.

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!