joi, iunie 4

romanii e sportivi rau de tot

uitandu-ma la oameni pe strada si prin locurile in care ei se aduna am observat o chestie...romanii sunt o natiune de sportivi frate!
peste tot vezi treninguri, adidasi, bermude, tricouri, sandale si papuci. toata lumea se imbraca sport, nu se mai poarta hainele casual.
dar faza misto e ca majoritatea celor imbracati sport au ditamai burtile si suncile :))

imi aduc aminte cum i-am recunoscut in Germania pe romanii veniti sa ia masini: dupa treninguri, lanturile de aur de la gat si burta umflata ca un balon :D

5 comentarii:

  1. acum e cel mai rau, ca e cald... iarna mai mascau gecile din dezastru, dar acum... priveliste direct la burtile si suncile care se varsa afara din pantaloni si pe sub tricou

    RăspundețiȘtergere
  2. eu ma imbrac cu trening si tricou sau maiou :P ca ma duc la sala :D si e aproape de mine si n-are rost sa ma incalt cu tocuri :))

    bine ca sunteti voi smekeri si n-aveti burti, hehe

    RăspundețiȘtergere
  3. La români de genul pe care i-ai descris tu mai sus, Treişpe , "place " să se dea drept cine nu sunt , mari sportivi , mari oameni de afaceri . mari personalităţi ,mari , mari ...care sunt doar nişte rataţi , nişte eşuaţi , avortaţi(aşa a început să îmi placă să le zic acestor defecte de oameni).

    RăspundețiȘtergere
  4. buna observatia. asa e, aia in treninguri, cu lanturi la gat si burti imense fac sport fara sa se dea jos din jep nici 5 min.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Didule, tu oricum esti bunoaca asa ca matale iesi din discutie :D

    acum nu se mai poarta fake-uri (Adibas, Nide sau Reabook) se poarta originalele. probabil lumea a trecut la haine sport pt ca e cald, e vara si nu mai merge sa se imbrace cu D&G, Armani sau Versace...trebe sa se imbrace de sezon :D

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!