joi, iunie 18

nu mai cred in vorbe mari

...si cand eram mic spuneam despre mine ca eu stiu ce vreau si caut si am nevoie, ca eu umblu cu matricea dupa mine si in momentul in care simt fata o trec prin aceasta ca sa stiu ce voi face cu ea in continuare, iar azi in metrou mi-am dat seama ca intr-adevar exista un pattern cu care m-as contopi, o anumita nuanta a pielii, o anumita coafura, o anume privire a ochilor, arcuire a buzelor si o delicatete a trupului care ma face sa tresalt si sa-mi inghit cuvintele de frica de a fi pus in fata minunatei fericiri ce ar putea fi ea.


(Vank - Balada pentru o minune)

14 comentarii:

  1. adica matricea ta e numai fizica? restul nu conteaza?

    RăspundețiȘtergere
  2. indubitabil ca si sufletul conteaza, numai ca pe acesta nu-l poti vedea la prima vedere.
    matricea asta e ca o sita, cine trece prin ea se "califica" pt proba furcilor caudine (in care e analizat sufletul si restul). iar cine "supravietuieste"... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. dragostea la barbat intra prin ochi si la femeie prin urechi

    RăspundețiȘtergere
  4. anonim, esti barbat sau femeie?
    si femeile apreciaza un fizic armonios. cine spune ca nu, minte!

    RăspundețiȘtergere
  5. am omis sa scriu,prin ochi si prin urechi,of course.
    capul mi se desurubeaza elegant dupa un '' V'' sau dupa vreun 1.87 sau pur si simplu la un ''coup de foudre'', dar chimia mi de declanseaza cand el articuleaza acele sagalnice vrajuri..........

    RăspundețiȘtergere
  6. la mine vrajeala e ultimul lucru care functioneaza:))). ce e important e mai mereu dincolo de cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  7. pentru fiecare exista combinatia "mortala" de vrajeala, fizic, suflet, intelect... care recunosc - in cazul fetelor, mai greu iese la iveala de la prima vedere, dar nu e exclus la o adica. eu am patit-o o data, ceea ce inseamna ca se poate. ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Multi mi se par dulci/ simpatici/ atractivi...
    Cu adevarat nebuna am ajuns sa fiu doar dupa cel care a stiut sa ma atinga ca nimeni altul... si mi-a facut si mie o enorma placere sa il ating, sa il adulmec, sa il gust. Mi-a placut la nebunie vocea lui, mi-au placut toate lungile noastre discutii in contradictoriu. Si nu are trasaturile cele mai frumoase din lume, dar tot a reusit sa imi incante toate simturile (da, si pe cel al vazului, pentru ca imi place pielea lui)

    RăspundețiȘtergere
  9. hm metrou' devine tot mai des un loc pt revelatii/indragosteli/sex/citit/etc.

    methinks u ppl should thx Metrorex somehow.

    RăspundețiȘtergere
  10. stii care e faza cu metroul, mai Tlon?!
    stai asa in vagon si astepti sa ajungi la destinatie, iar ca sa nu te plictisesti te apuci sa te uiti pe ceva. daca nu ai ziar sau carte normal ca incepi sa te uiti la oameni pt ca sunt foarte la indemana. daca mai asculti si muzica in casti treaba poate deveni foarte feerica :)
    si cum ma uit eu la femei observ la ele tot felul de amanunte legate de aspect, vestimentatie si comportament. iar daca vad o fata draguta si la player pica o melodie faina, totul se transforma asa intr-o poezie :D

    Brontozaurico...pai sa-ti traiasca ce-ai in fata ochilor si in auzul urechilor, si sa te bucuri de el vreme indelungata :)

    Anonimo si cu Silly, vrajeala placuta in continuare. eu nu-s de acord cu vrajeala decat dupa ce s-a infiripat dragostea, dar IN NICI UN CAZ inainte!

    RăspundețiȘtergere
  11. 1307, tu esti un baiat f. serios bag seama.
    dar vrajeala e buna si ea la ceva... face conversatia sa alunece mai usor, si pe urma - tu chiar stii cu exactitate care a fost momentul infiriparii? /:)

    RăspundețiȘtergere
  12. pacat ca deocamdata RATB nu se poate lauda cu o atmosfera atata de destinsa.

    but soon.

    RăspundețiȘtergere
  13. pai sunt serios cu lucrurile care conteaza in viata ;)
    eu prin vrajeala inteleg acele vorbe-n vant aruncate in ochii celuilalt pt a-l impresiona si da pe spate. vorbe goale, fara greutate si lipsite de insemnatate.
    prefer sa cuceresc o fata jucandu-ne pititea in parc sau de-a Romeo si Julieta pe vreo bordura, decat sa-i spun cuvinte pe care nici eu nu le-as crede si care nu mi-ar face onoare.

    Tlon, autobuzul merge prea zgaltait si astfel tremura imaginea in fata ochilor :D

    RăspundețiȘtergere
  14. aaa... eu dau notiunii de "vrajeala" o definitie mai romantica, inseamna. in mintea mea "vrajeala" sunt cuvintele acelea cu dublu inteles, jumatatile de adevar dupa care ne ascundem cand nu suntem inca siguri ca si ea/el ne place.

    tlon, eu merg cu tramvaiul, si pe linia pe care circul atmosfera e destul de destinsa, si tot nu se infiripa "poezii". metroul alearga prin bezna... de aici si feeria, sau adevarul trist ca nu ne privim semenii in fata decat cand n-avem incotro.

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!