sâmbătă, martie 14

iti multumesc mama ca nu m-ai facut fata!

mai devreme, in timp ce stateam in cada cu apa fierbinte si spuma peste mine si suflam spuma in sus ca sa cada precum zapada ( :D ), am avut o noua revelatiune: barbatii sunt superiori femeilor...iar acestea ar merita din cand in cand vreo doua asa, ca sa se trezeasca la realitate (muhahaha :D).

cum naibii pot femeile sa se planga ca sunt nefericite cand ele fac baie cu spuma si se rasfata de mii de ori mai mult decat barbatii? :|

de vreo 11 ani de zile n-am mai stat asa in cada in apa fierbinte si cu spuma peste mine (eu fac numai dus, ca e mai rapid si consum mai putina apa - inchid robinetul in timp ce ma sapunesc si nu am nevoie de apa), iar acum, cand am din nou o astfel de baie, m-am simtit atat de bine, de rasfatat si de catifelat incat nu mi-a venit sa cred ca desi femeile fac asta tot timpul, ele se plang totusi ca-s nefericite.
cum naibii poti sa spui, mai femeie, ca esti trista cand tu te rasfeti mult mai des decat un barbat, cand oamenii iti fac complimente si chiar viata mai usoara (daca accepti) ?!!? femeile au orgasmul mult mai intens decat al barbatului si pot avea chiar si 3 orgasme in timpul unei partide, fata de unul singur cat are barbatul, femeile se rasfata la saloane de infrumusetare, la coafor si centre spa, primesc tot timpul complimente, au o groaza de sarbatori pe an in care primesc cadouri, sunt curtate de barbati, sunt cucerite, sunt idolatrizate, sunt iubite si cate si mai cate...si totusi ele se plang ca sunt nefericite...
pai ia sa se schimbe ma natura, sa fim si noi barbatii in centrul atentiei, sa ne faca femeile pe plac, sa ne rasfete, sa ne faca cadouri, sa ne complimenteze si sa aiba grija de fericirea noastra si etcetera. cat de fain ar fi sa stai asa si sa-ti vina toate alea de-a gata, iar cand te simti trist sa-ti pui prietena sa te scoata in oras, sa te duca la film, sa te alinte si sa-ti faca chestii :D

adica noi barbatii suntem fericiti si fara sa avem parte de toate dragalaseniile si rasfaturile pe care le primesc femeile...si d'asta spun ca noi barbatii suntem superiori femeilor pt ca reusim sa obtinem aceeasi stare de fericire folosind mult mai putin "material de fericire" decat folosesc femeile, care fac risipa del, cu alte cuvinte :D or sa ajunga odata la un exces de fericire, or sa foloseasca tot "materialul de fericire" pana or sa ramana fara, de n-or sa mai stie ce sa faca pt a fi fericite la loc :))
si ar trebui sa le mai dam cate doua, asa din cand in cand, ca sa se trezeasca la realitate si sa vada ca nu trebuie sa te dai peste capt pt a obtine fericirea.
(bineinteles ca eu aici nu fac indemnuri la violenta domestica, dar sunt asa agresiv in exprimare ca sa fiu si eu misogin, ca tot am prins ocazia :P)

faza cu femeile e ca ce e prea mult strica, aia e...

si bineinteles ca eu fac bascalie aici, ma distrez :P ...caci lucrurile intre barbati si femei trebuie sa ramana asa cum sunt, barbatul sa-i fie femeii barbat si ea lui femeie.
barbatii sa le faca in continuare femeilor cadouri, sa le ofere flori, sa le iubeasca si sa le fericeasca, iar ele sa le gateasca, sa-i pretuiasca si sa-i iubeasca si pt ceea ce sunt ei, nu numai pt felul in care se simt atunci cand sunt in bratele lor.

4 comentarii:

  1. Iniţial am crezut că eşti misogin peste misogini în acest post , dar nu , în niciun caz , eşti realist şi da, ai o mare dreptate în ce zici şi ca fumeie ce sunt îţi spun că eu nu mă fardez , nu îmi adaug multe artificii , ci sunt naturală şi îmi "răsfăţ" (între ghilimele pentru că pe acolo e multa durere , foarte multă) şi eu corpul la saloane dar rezultatele de după salon sunt toată treaba,dar suferim pentru sine(eu pentru mine însămi mă răsfăţ şi mă epilez şi alte căcaturi d'astea) şi pentru voi ,bărbaţii , ca să fim un pic mai frumoase şi mai catifelate decât cum ne-a făcut natura :P

    RăspundețiȘtergere
  2. si bineinteles ca femeile trebuie sa se rasfete in continuare, ca doar o fac pt noi barbatii si tare mult ne mai place sa le vedem frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eh, daca toti barbatii si-ar rasfata femeile, in multe tari totul e fifty/fifty, iar in altele troneaza machismul, adica barbatul poate sa insele, sa bata, sa strige, sa se imbete, femeia trebuie sa taca si sa asculte. Si cate femei in Romania, procentual vorbind, se rasfata fie si cu o baie de spuma, nu vorbim de saloane? Bine ca esti tu baiat bun si ti se pare normal sa le rasfeti, tine-o tot asa, si spune-le si altor barbati ca nu le cade nimic daca o fac, din contra:)

    In alta ordine de idei, cred ca ti-am ramas datoare cu un raspuns despre Brazilia, despre care am postat numai pe blogul meu in engleza (patru posturi):
    http://anto-logicity.blogspot.com/2009/02/salvador-da-bahia-de-tudos-os-santos.html
    http://anto-logicity.blogspot.com/2009/02/march-29-2008-fruits-i-discovered-in.html
    http://anto-logicity.blogspot.com/2009/02/march-28-2008-things-i-didnt-do-in.html
    http://anto-logicity.blogspot.com/2009/02/march-29-2008-bahia-impressions.html

    RăspundețiȘtergere
  4. eu le spun Antoaneta, sa stii, dar si barbatii astia sunt niste cocosi de n-ai vazut, sau cel putin se dau cocosi...

    multam pt linkuri :)

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!