marți, februarie 24

Seven Pounds (2008)

am vazut si eu minunea, Seven Pounds (2008), filmul care i-a impresionat pe toti si i-a facut sa planga.
cu toate ca nu obisnuiesc sa fac asta...am plans si eu, asa as putea spune caci mi-au mijit niste lacrimi si ochii mi se umezisera mai mult decat de obicei. nu stiu ce i-a facut pe ceilalti sa planga, dar eu am fost profund sensibilizat de personajul interpretat de Rosario Dawson, o frumoasa femeie intr-un rol de femeie minunata. pt asta m-am intristat eu si m-am cuibarit in fotoliu, caci m-am indragostit de acest personaj si m-am bucurat alaturi de el si m-am intristat cand am vazut ce pierde ca sa-si castige viata (cel putin pt mine faza asta a fost crunt de dureroasa).
in rest...filmul n-a fost cine stie ce, dar mi-a placut si asta pt ca exista aceasta femeie acolo. nu-i cine stie ce ca si realizare cinematografica, personajele sunt tare slab realizate din punctul meu de vedere iar filmul pe d'antregul nu straluceste cu nimic, nici macar cu scenariul care a dat o poveste frumoasa si tare emotionanta. mi-a mai placut si de Woody Harrelson si personajul lui, caci e numai bun de empatizat.
nu stiu daca filmul are vreo morala sau vrea sa demonstreze ceva ori sa faca lumea mai buna, pt mine el este doar un film facut sa sensibilizeze si sa le ofere oamenilor pretexte pt a se imbratisa si filmul in care mi-am intalnit personajul feminin preferat. atat!
i-am dat nota 7!

2 comentarii:

  1. s-ar putea sa ai dreptate la partea cu imbratisatul, dar nu intotdeuna. se poate interpreta si altfel: unui dusman nu i se intoarce niciodata spatele, pentru ca te poate ataca. daca i te prezinti doar cu fata inseamna ca vrei sa il tii sub ochi ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. pt ca m-ai rugat mumos mumos nu am putut rezista si am sters cele doua comentarii :P

    acu' referitor la ce ai spus tu, eu inteleg interpretarea ta insa nu vad ce legatura are cu situatia la care ma refer eu...
    cand esti in pat cu un barbat pe care tu cu gura ta si din proprie initiativa il rogi sa te tina in brate, nu cred ca e cazul sa te gandesti ca acel om nu iti este dusman, ci aliat, si astfel stai cu spatele la el ca sa-i arati increderea. in pat oamenii se plac si se iubesc unul pe celalalt, nu se pregatesc de razboi sau de afaceri, asa ca nu-si au rostul astfel de verificari asupra increderii. in pat te placi si te iubesti, iar a sta cu faţa la cel pe care il placi si il iubesti e semn de respect si de devotare.

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!