duminică, ianuarie 11

Taken (2008)

pt ca James Bond e prea sofisticat, prea plin de gadgeturi si prea cu succes la femei, iar Jason Bourne e prea uman pt un agent secret, trebuia sa apara unu' care sa fie cate putin din amandoi. asa a aparut Bryan Mills, in filmul Taken (2008).
cu un scenariu scris de Luc Besson si Liam Neeson in rolul principal, filmul incearca sa fie un big hit, sa le dea apa la moara fanilor filmelor de actiune cu batai, impuscaturi si urmariri cu masini. si chiar reuseste sa faca asta, caci te tine in suspans cam tot filmul iar personajul principal e un om inteligent ce surprinde cu aptitudinile lui si un om care stie bine a da cu carata.
daca nu esti pretentios si intelegi ca principalul rol al filmelor de actiune e sa te tina in suspans, sa te incante cu tot felu' de cascadorii si situatii tensionante, atunci filmul iti va placea de minune si te va binedispune. dar daca esti un pretentios si cauti sa atingi "nirvana cinematografica" urmarind astfel de filme, ai de asteptat. filmul e facut din stereotipuri si situatii care in lumea reala nu s-ar intampla atat de repede si de usor precum in film, asa ca e imposibil sa nu-i gasesti hibe si sa te enervezi.
cum am spus, filmul e bun de vazut daca vrei sa vezi actiune. nu e spectaculos, dar e ok ca si entertainment.
i-am dat nota 7!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

fii sincer(a)!