vineri, ianuarie 30

RocknRolla (2008)

variatiuni pe aceeasi tema sau aceeasi Marie da' cu o palarie din alta colectie. cam asta e RocknRolla (2008), un Lock, Stock and Two Smoking Barrels mai cuminte, mai putin nebun si ametitor.
subiectul e asemanator: trei tipi au o mare datorie la un mahar, asta are afaceri cu un bogatan care are un fetis pt un tablou, unul din cei trei tipi si-o trage (sexual vorbind) cu tipa care i-o trage bogatanului, tabloul dispare si uite-asa incep personajele sa se alerge unele pe altele.
cu ce e totusi diferit de filmu' cu Smoking Barrels? pai in primul rand e mai rafinat, personajele nu mai injura atat de mult si au mai multa clasa, iar in al doilea rand e mai putin violent si asta poate sa-l faca mai digerabil. el asa e un film amuzant care aduce buna dispozitie si care te poate tine in fotoliu fara sa-ti doresti sa faci altceva ori sa te plictisesti. actorii sunt buni, unele replici sunt chiar memorabile, incalceala povestilor iti tine atentia treaza, iar umorul prezent pe ici colo iti mentine buna dispozitie.
iar pt cine n-a vazut Lock Stock, RocknRolla o sa fie interesant pt ca e distractiv sa vezi un film cu smecheri in care toata lumea are de-a face cu toata lumea, in care fiecare personaj are farmecul lui propriu si astfel fiecare spectator isi poate gasi un erou, in care ti se arata cat de cool e sa fii smecher (dar degeaba daca nu ai creier).
i-am dat nota 7!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

fii sincer(a)!