sâmbătă, ianuarie 10

muriti voi cei care pangariti filmul !!!

of Doamne of Doamne of Doamne...

muriti! sa muriti cu totii voi cei care faceti filme precum The Dark Knight, voi cei care il ridicati in slavi cum ca ar fi filmul mileniului. sa va iau pe toti pe pula! sunteti niste prosti, niste dobitoci! nu stiti nimic, incultilor! in viata voastra n-o sa stiti ce e ala film, muistilor! sa ardeti de vii precum in filmele voastre proaste pe care le venerati!

Doamne Dumnezeule...tremura carnea pe mine, mai mai ca-mi vine sa plang de tristete si sa sar in sus de bucurie. suna aiurea sa faci concomitent doua lucruri antagonice, dar jur ca asta imi vine sa fac acum. inclusiv sa-i spurc pe toti cei care strica filmul, care isi bat joc de aceasta arta, care nu stiu altceva decat sa prostitueze pelicula ca sa faca ei bani! again, caci nu ma pot abtine, sa va fut pe toti in cur, MUISTILOR!!!

DA DA DA!!! FILMUL ESTE O ARTA!!! FILMUL NU A MURIT!!! murirati voi popcornistilor, in schimb!!! AM VAZUT (POATE) CEL MAI SUPERB FILM CREAT VREODATA!!! (da, stiu ca e gresit, dar nu exista superlativ pt ce vreau sa spun)

of Doamne...

Giuseppe Tornatore, te iubesc!

DA DA DA DA DA ! , IUBESC FILMELE !!!

10 comentarii:

  1. errr...Nuovo Cinema Paradiso?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu, ca ala nu e un film care sa te faca sa plangi de tristete ;)

    guess again :)

    RăspundețiȘtergere
  3. si Malena are happy end...deci nu tristete, deci ghiceste din nou.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu despre ce film spui, dar lately m-am indopat si eu cu filme bune :) si ultimul a fost seven pounds si mi-a placut si house of sand and fog, desi se cam lalaie :)

    nici mie nu-mi plac filmele gen Batman

    RăspundețiȘtergere
  5. House of Sand and Fog se lalaie din cauza regiei, care e defectuoasa dupa cum am spus. povestea este insa una de mare exceptie si asta face ca filmul respectiv sa fie frumos.

    RăspundețiȘtergere
  6. pai spune care e, nu ne mai tine pe jar!

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate ai vazut ceva ce noi nu am vazut inca :) totusi sa mai fac o incercare cu unul fara happy end...La leggenda del pianista...?

    RăspundețiȘtergere
  8. se pare ca nici unul nu a vazut filmul de l-am vazut eu :)
    nu, nu e nici 1900

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!