duminică, ianuarie 4

Earth (2007)

nu prea stiu cum sa introduc documentarul Earth (2007). el in sine este un mix facut din toate episoadele serialului "Planet Earth" (2006) difuzat de Discovery Channel, dar si o incercare de alarmare asupra efectelor pe care incalzirea globala o are asupra animalelor. astfel ca filmul Earth este in ansamblu o prezentare a faunei Globului, prezentand totodata si trei familii de animale care se lupta cu efectele incalzirii globale.
filmul este foarte bun pt copii scolari, care invata despre animale si despre mediul inconjurator. imaginile te poarta pe tot Globul prezentand fauna locurilor pe care ti le arata, scene din viata animalelor si imagini absolut superbe si incantatoare cu frumoasa noastra planeta.
asadar, documentarul este o buna ocazie pt iubitorii de natura sa-si delecteze ochii si sufletul. iar iubitorii de munte vor avea onoarea sa vada primele imagini filmate din aer cu muntii Himalaya. cei care nu vor ajunge niciodata acolo vor simti intr-un fel cum e sa fii egal cu Everestul :)
i-am dat nota 8!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

fii sincer(a)!