sâmbătă, decembrie 6

In Search of a Midnight Kiss (2007)

minunat minunat minunat minunat minunat In Search of a Midnight Kiss (2007) !!!
ma bucur tare mult ca nu am pastrat filmu' asta pt Revelion ca sa-l fi vazut atunci. ar fi fost prea dureros pt mine sa fii facut asta atunci. caci filmu' asta e minunat si amuzant si seducator si heartbreaking.
un baiat singur si ratat, asa ca mine, scrie la misto un anunt pe un site de intalniri. dar totusi o tipa il suna si ii cere sa se intalneasca cu ea in ziua de Anul Nou. fata e foarte draguta, frumoasa, destepta, parasita, dezolata si nervoasa pe barbati. pt a nu fi singura de Anul Nou a contactat 3 tipi din care urmeaza sa-si aleaga companionul. il alege pe baiatul cel ratat, care se dovedeste a fi un tip amuzant, spontan, copilaros, sensibil si dragut la fel ca ea. cei doi isi vor petrece astfel intreaga zi si noapte de Anul Nou, iar totul va fi absolut minunat caci cei doi se vor intelege de minune si nivelul chimiei dintre ei va fi unul ridicat.
intr-o relatie, cele mai frumoase clipe sunt cele de inceput, atunci cand partenerii se seduc unul pe celalalt, cand se cunosc, cand se tachineaza si pierd notiunea timpului. iar filmul acesta reuseste pe deplin sa capteze aceste momente.
orice as spune in favoarea lui ar fi de prisos caci nu cred sa reusesc sa spun exact cat de bun e si astfel nu as face altceva decat sa scriu ore in sir fara a spune ceva concret. pur si simplu filmul e bun! e bine scris, frumos regizat si interpretat.
i-am dat nota 10!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

fii sincer(a)!