joi, decembrie 11

daca voi ma vreti, eu nu va vreu

trei grupuri de prieteni ma vor de Revelion. unii la Rasnov, unii in Bulgaria si altii prin Europa. insa eu nu vreau pe nicaieri.
nu, nu-i vorba ca nu-i vreau pe ei (titlul l-am scris asa doar ca sa dea bine), ci pur si simplu n-am chef sa ma trambalez pe undeva. prefer sa stau linistit acasa, sa dorm si sa ma uit la filme. ce naibii atata tamtam pt o noapte?
nu ma duc nici pt ca nu vreau sa-mi cheltui banii aiurea pe plimbari deloc relaxante facute doar asa ca sa fiu in randul lumii si sa sarbatoresc cea mai overrated zi a anului (din punctul meu de vedere). anul trecut am fost cu oamenii care ma vor la Rasnov si chiar daca a fost fain eu nu m-am simtit bine. n-am gasit pe nimeni cu care sa stau intins pe covor, cu o bere in mana si cu mintea brambura si sufletul dezvelit. asa ca ce rost are sa ma mai trambalez si anu' asta pt ca oricum nu simt ca ceea ce vreau eu s-ar putea implini?!

4 comentarii:

  1. Acelaşi lucru ziceam şi eu unui prieten azi "Ce naibii atâta tamtam pentru o oarecare noapte?!"...
    Dar nimeni nu vrea sa-nţeleagă.. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. m-am mai gandit eu la treaba asta si cred ca raspunsul ar fi petrecerea generala care cuprinde planeta in ziua aia.
    sa te petrecei e misto, iar cand toti oamenii din jurul tau o fac trebuie sa fie si mai misto.
    acu' problema e unde si cu cine te petreci, ca sa poti spune ca ai avut o seara de pomina.

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-ai adus aminte de unul dintre cele mai frumoase revelioane din viata mea cand am stat de vorba o noapte intreaga cu un el. nu eram intinsi pe covor, ca era camera mica si-am fi incurcat lumea, dar sufletele au fost mai mult decat dezvelite. asa de goale sufletele, ca doar spre dimineata am impartit un sarut si-am jurat solemn ca n-o sa ne mai vedem niciodata. ne-am mai vazut, dar n-am mai vorbit nicicand. oricum n-ar mai fi putut fi ca atunci

    RăspundețiȘtergere
  4. nasoale fazele astea care se intampla la o intensitate atat de mare incat cu greu mai pot fi egalate, insa fara ele viata chiar ar fi un desert pustiu.

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!