vineri, noiembrie 28

Zavet (2007)

niciodata intr-un alt film Kusturica nu si-a dat in petec precum in Zavet (2007). e absolut dement filmu' asta, o comedie in care Kusturica face tot ce a invatat el pana acum, insa o face beat. altfel nu-mi explic cum de a putut face un asemenea film.
"fucked up" cred ca e cea mai buna descriere. razi si te ingrozesti, dansezi si te scarbesti de ceea ce vezi. bine, e mult spus ca te scarbeste, dar in mod sigur sunt oameni carora filmu' asta le va lasa un gust amar. caci e un film cu nebuni, cu tineri, cu tigani, cu sarbi, cu betivi, cu zoofili, cu curve, cu mosi si babe, cu vaci, cu impuscaturi, cu saracie, cu prostie, cu fite...cu de toate. si cu muzica sarbeasca bineinteles, ca altfel n-ar fi un film de Kusturica.
el asa e ok, ca e amuzant si distractiv. dar Kusturica parca prea face abuz de trademark-ul sau si vrea sa ne scoata ochii "uite frate, asta e un film facut de mine!". din pacate, e mai necioplit decat Black Cat, White Cat.
filmu' asta e pt oamenii aia cu mult simt al umorului si care rad din orice, oameni care nu stramba din nas cand vad un rahat, care se imbata si chiuie pana raman fara glas, care sunt intelegatori cu oamenii care o dau in bara.
Zavet e ca un tablou in care e pictat un bideu, si tabloul e intitulat "Fantana vietii".
i-am dat nota 7!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

fii sincer(a)!