sâmbătă, noiembrie 1

asta ascult acum si-mi face placere (VI)


(Gabriela Cilmi - Sweet About Me)

sweet about me...there's nothing sweet about me, yeah

super tare piesa, iar gagica e chiar misto. imi place! :)

8 comentarii:

  1. A propos de postul "Cine naibii m-ar iubi pe mine?" si de melodia asta, stii care-i adevarul?
    Simplu, tocmai acele lucruri marunte, care tu le numesti defecte, sunt atragatoare.
    Asta pentru ca este foarte placut sa sta in preajma unui copil mare, ca tine, de exemplu. :)
    Iar la toate astea adauga elementul surpriza, faptul ca omul este imprevizibil! Oricand poti avea un/o ceva care sa nu-ti stea in fire (fie pozitiva, fie negativa), dar ne va lasa pe toti frapati... Cu astfel de oameni ii place oricui sa piarda vremea, sa se iubeasca, sau pur si simplu sa-i stea prin preajma, they are not boring.. :D Cel putin, asta cred eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am nimic cu ea, doar ca mie realitatea mi-a demonstrat altceva. atat! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi permit sa comentez si eu tot pentru "cine m-ar iubi" (de, cu cat mai "personale" sunt articolele, cu atat sunt mai atractive)

    Eram curioasa daca TU ai putea iubi o fata care sa semene cu ce ai descris. Ma rog, fara partea cu testosteronul si masculinitatea, evident :P

    (si in ce priveste melodia... dupa ce am avut-o in cap o zi intreaga - o auzisem dimineata la radio - nu-mi mai trebuie :P But that's just me)

    RăspundețiȘtergere
  4. daca fata aia de care ma intrebi tu ar semana cu ce am descris eu, nu as iubi-o.
    dar daca n-ar fi plictisitoare si ar emana feminitate, atunci n-as mai avea nici o problema. celelalte defecte pot fi indreptate, pe cand astea doua in nici un caz.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai... probabil de-aia si esti atat de convins ca persoana aia descrisa e atat de groaznica - ca TU nu ai tolera-o. Sincer, ceea ce spui tu ca sunt defecte n-ar fi cine stie ce dupa mine. Mi se pare mult mai nasol ca un tip sa ma minta in fata ca sa ma faca sa-l plac - decat sa fie sincer (sau sa taca altogether). Si prefer clar ca o persoana sa fie copilaroasa decat sa faca pe "smechera" sau "teribilista" (asta si in cazul barbatilor/baietilor si a femeilor/fetelor)

    Nu incerc sa-ti ridic moralul; nici nu bag mana in foc ca te-ar ajuta asa ceva sau ca ti-ar face placere sa vina toti prostii si sa te bata pe umar. Dar ti-am raspuns ca m-a mirat ce ai enumerat tu acolo ca defecte :P My list would be totally different.

    Oricum, interesant post :)

    RăspundețiȘtergere
  6. nu contest ca lucrurile stau asa cum spui tu, dar mie mi s-au aratat a fi altfel.
    eu fiind eu nu s-a lipit nimeni de mine. si nimeni nu mi-a spus vreodata de ce. iar atunci am stat eu si m-am gandit bine si a dat postul cu pricina. eu n-am lipici. iar lipici n-am din cauza a ce scrie acolo.

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!