miercuri, octombrie 15

mama voastra de prosti idioti ,,|,,

azi de dimineata mi-am dat seama ce ma enerveaza cel mai mult pe mine, ce ma scoate din pepeni si ma irita si ma transforma in Hulk.
prostia, frate...prostia omeneasca si oamenii prosti!
nu pot sa suport atunci cand vad un om prost ca debiteaza. ma apuca toti nervii si daca n-ar fi ilegal si imoral pe cuvantul meu ca l-as juca in picioare pe prostul care se desfasoara in fata mea si i-as da pumni in fata si suturi in burta sa taca odata din gura ca ma scoate din sarite cu prostia lui.

azi de dimineata ascultam emisiunea lu' Dobrovolschi si Craioveanu de pe Guerilla, si au ei o actiune d'asta impotriva functionarilor enervanti si spagari. si suna un dobitoc sa spuna ca "pe mine ma enerveaza functionarii de la Primarie pt ca au aprobat ca sambata trecuta sa se desfasoare un maraton in Bucuresti blocand astfel orasul in singura zi din saptamana cu trafic lejer. n-am mai putut astfel sa-mi plimb baiatul cu bicicleta".
cand am auzit asemenea ineptie m-au apucat dracii. am inceput sa urlu in masina (bine ca eram singur) si sa-l injur pe dobitoc de morti de raniti de mama de neam si de toate cele ale lui. i-am bagat in gura tot ce se putea, l-am spurcat pt toata viata si parca tot nu ma saturam sa-l injur cand il auzeam ca el ii da in continuare cu prostiile lui. la inceput am crezut ca asta vorbeste la misto, ca nu poate sa fie atat de imbecil incat sa spuna ca mai bine nu se tinea maratonul ca sa se plimbe el, dar era cat se poate de serios si continua sa vorbeasca in timp ce cuvintele mele deveneau din ce in ce mai porcoase. cred ca nici celor doi realizatori nu le-a venit sa creada ce vorbeste animalu' ala pt ca dintr-o data li s-au schimbat vocile, au ingaimat cateva cuvinte incercand sa-i tina o usoara teorie boului, asteptand probabil ca ala sa spuna "v-am pacalit cu nasu' prajit!". dar nu, muistu' ala a fost cat se poate de serios, "cum naibii de tocmai atunci au facut ei maraton? ca nu asa se promoveaza sportul si sanatatea, ca d'aia au facut sali de sport ca sa faca lumea sport in ele si nu sa alerge pe strazi si sa nu ma pot eu plimba cu fimio".

i-as juca in picioare pe oamenii ca dobitocu' asta. pur si simplu nu pot sa concep cum de un om poate sa afirme asemenea lucruri, cum de un om poate sa fie atat de insolent, de puturos, de batut in cap incat sa nu-si dea seama de rostul unui maraton si de actiunea benefica a sportului asupra organismului si a bucurestenilor intoxicati de poluare si fast-food. numai cu pumnii in nas l-as fi batut p'ala, ca sa se uite bine la el apoi si sa-si vada lungul nasului si alta data ori sa gandeasca ori sa taca din gura.
pun pariu ca asta e bizon d'ala care parcheaza masina pe trotuar, care arunca gunoiul de la geam si pe care il doare in cur de ceilalti. altfel nu-mi dau seama cum ar putea fi un om care gandeste ca el...mama lui de dobitoc idiot si prost

2 comentarii:

  1. Din pacate n-ai ce-i face. Nu pare sa existe vreun antidot sau macar vreun institut care sa dezvolte vreounul.

    Prostia merge mana in mana cu nesimtirea in cazul prezentat de tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca avem ceva in comun in ceea ce priveste reactia fata de prostie cronica. si in cazurile alea am o dilema existentiala: nu stiu daca sa =)) sau sa :(((

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!