joi, septembrie 4

mi-am luat concediu ca sa plang :(( ha ha ha

vad eu asa ca Universu' asta (didule, sa-mi spui unde tre' sa platesc drepturile de autor :D) vrea sa ma puna pe plans :)) ieri am avut o zi proasta iar cea de azi incepe sa miroasa la fel ca cea de dinainte.

am fost cu bicicleta la nenea ala da' n-a putut sa-mi faca mare lucru la frane. cica trebuie schimbat uleiul si aerisit sistemul de franare. pe drum spre el am observat ca nici vitezele nu mai functioneaza corespunzator. atunci cand lantul e pe pinion mic se tot aude un troncanit si acesta are tendinta sa cada :(( ma gandeam sa plec cu ea si sa fac traseu' ala mult dorit, da' nu-mi mai vine s-o pun la munca in starea asta. o sa astept iarna ca s-o duc la service la Bucuresti si sa se ocupe oamenii aia de ea asa cum trebuie si cum merita...atunci sunt ei mai liberi si au timp sa faca treaba buna.
dup'aia am incercat sa-mi planific ce mi-a mai ramas din concediu, la nr ala de telefon pe care l-am aflat aseara, dar mai fa treaba daca ai cu cine :(( iarasi am senzatia aia naspa ca n-o sa plec nicaieri in zilele mele libere. bine cel putin ca nu le-am luat pe toate si mi-am mai pastrat vreo saptamana asa, pt orice eventualitate.
acum o sa ma duc sa platesc taxa de prima inmatriculare pt masina...tocmai ce am aflat ca Senatul a decis eliminarea acestei taxe. adica eu ma duc acum s-o platesc, 870 roni, iar peste cateva luni o sa ma duc sa-mi iau banii inapoi. futere pe utere cu politicienii astia ai nostri.
ieri am uitat sa scriu ca mi-am sunat un vechi prieten ca sa ma angajeze la firma lui, o mare firma din oras, dar din pacate nu are niciun job pt mine :((

aseara incepusem sa oftez si sa spun ca sunt trist. cred ca e pt prima oara in viata mea cand fac astfel de chestii, ceea ce inseamna ca, cat de curand o sa si plang :D daca stau sa ma gandesc bine cred ca noptile trecute am si visat cum plangeam...

Un comentariu:

fii sincer(a)!