duminică, iunie 22

Piti, lasa-ne frate-n pace si canta la alta masa!

no fututi mortii matii Piti!

uite asa imi vine sa zic cand ma gandesc ca Romania nu mai e la Euro 2008. fir-ai tu sa fii Piti cu tot cu strategia ta! nu inteleg de ce lumea il cocoloseste in continuare pe nenea asta cand el e principalul vinovat pt esecul nostru. cum e posbil ca in meciul cu Olanda, meci decisiv pt viitorul nostru la Euro, echipa noastra sa joace un joc defensiv, sa se apere?! sa se apere de ce? ce trebuia sa apere Romania atunci ca pe bune daca inteleg... nici macar matematica nu ne oferea o sansa sigura de calificare ca sa zici ca echipa a incercat sa apere aceasta sansa.
era clar ca Italia si Franta aveau sa joace pt victorie si sa-si doreasca cu inversunare un rezultat pozitiv. doar jucau pt o calificare in sferturile Campionatului European de fotbal, varful competitiilor de fotbal la nivel european. intr-o astfel de situatie motivatia tre' sa fie la cote maxime si sa lupti pana la pieire pe terenul de fotbal.
romanii nostri in frunte cu Piti au luat pula-n mana in loc sa lupte. Olanda n-avea niciun interes sa atace dar totusi noi ne-am aparat. cat de prost trebuie sa fie un antrenor ca sa vada pe teren 2 echipe care se apara si sa nu ia decizia atacului??? doar Piti stie raspunsul...
jucatorii nostri au jucat cat de cat bine, doar asezarea din teren i-a defavorizat. Chivu trimitea pase spre Mutu si Mutu era in alta parte... :| si in plus d'asta, ce plm putea sa faca Mutu de unu' singur in atac? fotbalu' se joaca pe goluri iar golurile trebuiesc marcate. cum naibii putea Mutu sa inscrie in conditiile in care era singurul atacant?

pana n-o sa vina la echipa un antrenor strain, nationala noastra o s-o tot suga p'acolo pe unde se va duce. offf...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

fii sincer(a)!