sâmbătă, februarie 16

Things We Lost in the Fire (2007)

inca un film regizat de o femeie...Things We Lost in the Fire (2007) :D
nici asta nu e foarte convingator, in ciuda subiectului foarte bun si a prestatiei lui Benicio Del Toro.
filmul e despre doi oameni care ajung sa fie mai apropiati din cauza disparitiei unui om foarte important din vietile lor, sotul si cel mai bun prieten. ei ii este greu sa stea singura iar lui ii este greu sa stea fara droguri. durerea ii uneste si unul pe altul se ajuta sa depaseasca momentul critic din viata lor.
frumoasa poveste, nu?! dar pacat ca e slab folosita. personajelor le lipseste motivatia propriilor actiuni. desi povestea le da tot dreptul sa actioneze asa cum o fac, actiunile lor nu par a se indrepta spre ceea ce ei ajung sa faca si sa spuna, dar cu toate astea se intampla. ori asta nu prea e ok deoarece e vorba de un film si nu de o carte. trebuie ca si jocul actorilor si regia sa confirme si sa convinga spectatorul asupra dramei povestii, nu doar povestea in sine. multa tristete e in aer atunci cand moare cineva drag, dar disparitia unui om nu face o poveste de film mai buna. faptele si intamplarile reusesc sa fie mai convingatoare decat personajele.
filmul nu trebuie totusi ratat. are atuurile necesare pt a fi vizionat alaturi de cineva drag, eventual in brate: muzica buna, melancolie, tristete, oameni frumosi, soare si caldura, bunastare.
i-am dat nota 7.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

fii sincer(a)!