sâmbătă, octombrie 10

sa fie aroganta!

in aste vremuri interesante si cand diferenta dintre om si animal e tot mai putin vizibila, parca un pic de aroganta peste suflet n-ar strica, mai ales ca face bine si la coloana vertebrala. nu d'alta, da' vantul bate din toate partile si daca stai sa te apleci in fata fiecaruia ajungi una cu pamantu' de nu te mai poti ridica.
asa ca...sa fie aroganta si peste sufletul meu :D

multa lume mananca ce nu trebuie, multi oameni vorbesc ceea ce nici ei n-ar crede si tot mai multi profita de pe urma celor mai slabi, exact ca animalele din jungla. asa ca nu e mai sanatos ca inca de la inceput sa-i tai macaroana unui astfel de om, de cand vine la tine sa-ti strice zen-ul? "ia marş d'aici ma si lasa-ma sa traiesc in pace si armonie!", pai nu?

bineinteles ca aroganta fara tact, inteligenta si bun simt (chiar se poate asa ceva) este totuna cu nesimtirea, iar asta e de cacao...asa ca in loc de "marş d'aici ma" voi spune "valea d'aici ma".

------------------------------------------------------------

ca sa nu mai fac o postare noua...

trebuie sa fii intr-un anume fel ca sa cauti pe net "fete la pizda goala numai poze"... si nu de oriunde, ci de pe telefonul mobil si tocmai din Polonia. nu stiu daca respectivul a gasit ce a dorit, dar faza haioasa e ca a ajuns pe blogul meu :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

fii sincer(a)!