marți, septembrie 1

being a gentleman

oare asa sa fie, ca nici o fata cu care esti singur vreme de cateva zile nu trebuie ratata, adica lasata ne*ututa?

barbatii ca barbatii, ca toti sunt cocosi si se lauda ca ei daca erau in locul meu nici nu ieseau bine din tara ca si puneau palosul pe fata, dar cand si femeile spun ca am fost fraier si ca trebuia sa procedez asa cum cocosii ma povatuiesc acum, parca nu mai stiu ce sa cred...
parca imi vine sa cred ca a fi gentleman e de fapt o prostie si ca termenu' asta a fost inventat pt barbatii care in vecii vecilor n-au putut pune nici macar mana pe o femeie, si ca sa nu se faca de ras si sa le fie mascate nereusitele li s-a zis si lor intr-un fel anume.

cum o fi de fapt si de drept, habar n-am. daca nici macar el Freud n-a stiut, daramite eu...
macar un lucru stiu si eu, ca niciodata nu voi sari pe o fata in ochii careia nu am vazut dorinta. poate ca de fapt nu sunt un gentleman, ci doar un fraier...dar mai bine fraier decat animal.

5 comentarii:

  1. Ba gentlemanismul (sic!) exista si e nevoie de el!! Ce te iei dupa altii, ghideaza-te dupa ce simti tu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am ras cand am auzit de Freud.
    Inainte sa moara, a vazut o bucatica de adevar. In acea clipa de intelegere, ar fi dat orice sa nu fi spus nimic toata viata.

    Daca asa ai simtit, e ok.
    E singurul criteriu dupa care te sfatuiesc sa te ghidezi: cum vrei sa te vezi maine in oglinda. Daca te poti uita in ochii tai, e ok.

    Iar gura lumii ?
    Cui ii pasa de ea ?

    RăspundețiȘtergere
  3. ma, io nu ma iau dupa gura lumii, da' nici indiferent nu pot sa fiu fata de oamenii din jurul meu. ii ascult si ma minunez de ceea ce pot sa povatuiasca, iar ca sa nu-i las sa vorbeasca degeaba ascult si eu la ei ce spun si apoi imi pun intrebari.
    bineinteles ca eu stiu raspunsul de dinainte de a incepe ei sa sporovaiasca, dar zic sa-i ascult si pe ei ca cine stie ce adevaruri mi-or spune :P

    RăspundețiȘtergere
  4. pai nu stii treaba cu gura lumii pe care numai pamantul o astupa?! in plus faptul ca e majoritara nu inseamna neaparat ca are dreptate. ba chiar dimpotriva...

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!