duminică, iulie 12

This Beautiful City (2007)

we're all fucked up nowadays...

asta m-a invatat pe mine filmul This Beautiful City (2007). fiecare om are cate o mica problema a lui, numai ca in ziua de azi (nu stiu cum a fost pana acum), peste tot gasesti mediul propice ca ea sa cresca, sa se faca mare si sa-ti intunece viata.
filmu' asta e despre cinci oameni, toti vecini in acelasi cartier, care ajung sa-si intersecteze vietile lor nebune, una mai mult decat alta. avem asa: un sot si o sotie, un drogat si o drogata si un politist pensionat. sotul si sotia fumeaza pe furis unul de celalalt, el nu vrea sa i-o traga asa cum ea isi doreste, iar sotia cade de la balcon intr-un moment de "nirvana". drogatul e bolnav de inima, e vai steaua lui ca om, iar drogata se prostitueaza si arata jalnic. politistul e tatal drogatei.
dupa accidentul sotiei toti cei cinci se vor intersecta intr-un fel sau altul. politistul va incepe sa i-o traga sotiei, el fiind cel care a gasit-o intinsa pe asfalt dupa ce aceasta a cazut. sotul se va simti atras de drogata, o va duce la restaurant si o va plati pt ca ea accepta sa i se faca cinste. bineinteles ca intr-un final everybody will get fucked!
chiar daca e low budget, filmul e destul de bine tras si jucat, asa ca nu vad nici un motiv pt care oamenii sa nu-l vada. inafar' de repulsia fata de subiect, desigur.
i-am dat nota 7!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

fii sincer(a)!