sâmbătă, iulie 11

L'uomo delle stelle (1995)

nu prea imi mai vine sa scriu despre filmele pe care le vad. ele ruleaza in continuare, insa opiniile mele sunt din ce in ce mai sarace. n-as putea spune ca ma plafonez ca si cinefil, dar in ultima vreme n-am mai gasit nimic extraordinar in filmele pe care le-am vazut. or fi ele de vina sau eu nu mai reusesc sa ma bucur de filme asa cum o faceam odata?

am vazut L'uomo delle stelle (1995) de Giuseppe Tornatore. din pacate, chiar daca filmul nu-i deloc urat si nici prost, nu mi-a aratat nimic grandios, nu m-a tulburat si nici nu m-a pus pe ganduri. e un film frumos si bine facut fata de prostiile care se fac astazi, insa povestea nu mi s-a parut suficient de inchegata incat sa ma prinda in vartejul ei. am fost doar un spectator de pe margine care nu s-a plictisit pe durata filmului, dar care la sfarsit a batut de 3 ori din palme si a plecat printre primii.
i-am dat nota 7!

2 comentarii:

  1. maybe you overdosed on movies:)

    cand intru in faze din astea, variez. incearca niste seriale, sau filme de actiune cum se faceau candva, cu bataie, sau baga niste jocuri.

    mie mi s-a parut dragutel filmul asta al lui Tornatore, nu genial, e adevarat, adica nu se compara cu Il pianisto sul mare (Novecento) sau Nuovo Cinema, dar in nota lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. e dragutel si e in nota lui Tornatore, intr-adevar, dar tocmai ca nu e genial m-a dezamagit :D

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!