duminică, iulie 5

dilema

cum naibii pot ma oamenii sa nu fie fericiti si fara dragoste?
(ori sa stea cu banii doldora in buzunare si sa planga ca se plictisesc?)

ei nu stiu ca nimeni nu este de neinlocuit?

5 comentarii:

  1. mai, ai mai zis chestia asta si atunci nu puteam comenta. dar am stat si m-am gandit mult.

    eu cred ca fiecare om are valoarea lui si rolul lui in viata celorlalti. daca te gandesti numai la dragoste cand faci afirmatia asta, pot sa spun ca dupa o iubire mare si completa o sa te simti gol, o sa simti ca lumea chiar s-a daramat (lumea ta). dupa plecarea/intalnirea unui om important ramai schimbat. este la fel de adevarat ca vei mai putea fi fericit si cu altii.

    daca vorbesti de alte iubiri, eu jur ca nimeni nu imi poate inlocui parintii si fratii si bunicii pe care ii iubesc (inclusiv pe cea care nu mai e) cu pasiune din aia uneori atroce. si mai am o multime de oameni pe care NU VREAU sa ii inlocuiasca vreodata cineva. sunt unici si cu locul gravat in inima mea.

    mi se pare ca minimalizezi si e pacat. eu nu ma dau in vant dupa oameni in genere, dar ii pretuiesc pe cei din viata mea.

    mai greu e cand nu stim sa ne bucuram de ceva, orice ar fi. fericirea poate fi uneori confundata cu alte stari de bine, de implinire. e tare greu de definit, trist ca o 'recunosti' dupa ce a fost.

    RăspundețiȘtergere
  2. ma alatur lui Puck spunand ca imi este imposibil s-o inlocuiesc pe mama mea pe care am pierdut-o nu de mult. unii oameni chiar sunt de neinlocuit!

    RăspundețiȘtergere
  3. din pacate, nu am facut si completarea referitoare la parinti, care niciodata nu vor putea fi inlocuiti.

    oricum...eu sunt mai rece cand vine vorba de a plange dupa oameni (inafar' de parinti).

    RăspundețiȘtergere
  4. oamenii care reusesc sa fie fericiti fara dragostea aia de care vorbesti tu sunt niste intelepti ajunsi greu de tot la nivelul ala. fericirea pe care o simti in dragoste e greu de asemanat cu altceva. din prea multe puncte de vedere.
    cat despre treaba cu banii... in momentul in care ii ai si stii ca iti poti cumpara absolut orice incepi sa nu iti mai doresti nimic...sau cel putin nu iti doresti cu adevarat. cele mai scumpe lucruri devin capricii pe care in momentul in care ti le satisfaci nu te mai incanta cu nimic

    RăspundețiȘtergere
  5. lumea asta e mare de nu se poate, iar sa mergi o data pe luna intr-o vacanta intr-un loc nou nu cred ca o sa te sature asa repede ;)

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!