luni, aprilie 20

Easy Virtue (2008)

imi e din ce in ce mai clar ca nu se vor mai face filme asa cum erau odata si ca astea noi sunt tot mai slabe. din pacate si Easy Virtue (2008) a inceput ca un astfel de film, dar spre final s-a indreptat si m-a binedispus in cele din urma.
el se vrea a fi un film british despre o americanca nonconformista ce se casatoreste cu un tinerel englez provenit dintr-o clasica familie britanica. in sanul familiei sotului se va simti precum pestele pe uscat si va face tot posibilul pt a se scalda in ape mai linistite.
toate astea sunt prezentate intr-un mod tare previzibil si destul de teatral. pe sora-mea a distrat-o filmul si i-a placut pt ca, zice ea, "seamana cu o piesa de teatru comic". cam asa e, intr-o oarecare masura, insa actiunea previzibila ii mai taie din farmec. spre final a inceput sa-mi placa si mie, mai ales la scena tangoului (pt ca inima mea mai bate cateodata si in ritm de tango). un alt motiv pt care filmul nu mi-a displacut este si Jessica Biel, care a jucat la fel de bine si frumos precum arata, iar personajul lui Colin Firth a fost delicios de ironic si acid.
probabil ca daca o sa mai am ocazia sa-l revad, n-o voi rata, pt ca desi filmul nu impresioneaza, cel putin face sa treaca timpul mai repede si mai usor.
i-am dat nota 7!

5 comentarii:

  1. atunci cand dai note de 7 nu-mi mai vine sa adaug filmul despre care vorbesti pe lista mea de filme pe care vreau sa le vad. 7 imi pare o nota mica:)

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar ma gandeam sa-i dau nota 8, dar am zis ca e prea mult si cum 7.5 nu se poate, am ramas la 7 :D

    acu' eu nu stiu ce sa zic pt ca nu stiu cum iti plac tie filmele, dar nu cred ca vei regreta daca ii vei acorda o sansa si ceva rabdare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bogdane, sa stii ca merita. io nu stiu ce gusturi ai tu in materie de filme, dar nu cred ca filmul sa ti se para atat de urat incat sa ma injuri dupa ce il vezi.
    o sa te amuze, o sa te binedispuna si o sa-ti umple cu succes minutele petrecute in fata lui.

    RăspundețiȘtergere
  4. ok. ok. o să merg pe mâna ta! dacă nu o să îmi placă, o să revin cu o înjurătură. :))

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!