duminică, martie 8

Good Dick (2008) & Body of Lies (2008) & The Station Agent (2003)

week-endu' asta au fost 3 filme. am avut asa: un film de dragoste cam ciudatel dar dragut ( Good Dick (2008) ), un film de actiune facut ca la carte ( Body of Lies (2008) ) si un film simplu despre viata si prietenie ( The Station Agent (2003) ). tuturor celor trei filme le-am dat nota 8!

Good Dick este o combinatie de film romantic cu o comedie proasta la care razi in hohote. filmul este cu un baiat (care lucreaza la un centru de inchirieri dvd-uri, nu are casa, doarme in masina) si o fata (care inchiriaza filme porno pt a se masturba, traieste singura in casa, nu socializeaza cu nimeni, are problemele ei). personajele principale sunt simpatice, amuzant de ciudate, iar relatia care se naste intre cei doi este cam aiurea din punct de vedere social, dar tare draguta si sincera. filmul nu-i cine stie ce ca si realizare, dar farmecul pe care il degaja personajele si ceea ce se intampla intre ele fac din acesta sa fie numai bun de vazut atunci cand vrei sa vezi un film care sa te miste emotional si care sa te si amuze.

Body of Lies este un film clasic de actiune, cu spioni, cu tradari, cu impuscaturi, cu explozii, cu efecte speciale si un picut de dragoste. pt mine, este genu' ala de film pe care l-as putea revedea de oricate ori as da de el la TV, chiar daca ii stiu actiunea, nu ma plictiseste sa o mai vad inca o data.

The Station Agent nu-i cine stie ce ca si film, e destul de lent si aparent plictisitor incat sa faca oamenii sa fuga din fata lui, dar e placut si linistitor ca o zi de primavara cu ploaie si soare daca reusesti sa-l lasi sa te impresioneze. filmul e despre prietenie, despre viata, despre tristetea de a suferi, dar mai ales despre bucuria de a trai savurand lucrurile simple si frumoase pe care viata ti le ofera.

2 comentarii:

  1. ce de filme vezi tu....
    dintre cele trei filme despre care vorbesti aici il aleg pe Body of Lies. sper sa-l gasesc cat de curand ca sa-l vizionez.

    RăspundețiȘtergere
  2. deci sa inteleg ca nu preferi filmele ciudate sau cele lente si oarecum plictisitoare?

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!