marți, ianuarie 20

My Life Without Me (2003)

chiar daca mi s-a parut slab, cu scene trase de par, putin plauzibile si actiune lipsita de logica pe alocuri, My Life Without Me (2003) mi-a placut. mi s-a parut un film frumos si emotionant.
subiectul a mai fost tratat si-n alte filme, o tanara fata descopera ca mai are 2-3 luni de trait. normal ca isi va face o lista cu "chestii de facut inainte sa mor", ca orice om, si va incerca sa nu lase intuneric in viata celor dragi.
cu ce e totusi filmul asta mai deosebit decat celelalte? poate pt ca e slab si frumos in acelasi timp, pt ca te intristeaza dar nu te rupe de lacrimi, pt ca viata din poveste e frumoasa, delicata, desi urmeaza a fi rapusa de boala...sau poate pt ca actorii sunt frumosi, muzica la fel si asta te incanta si te umple de placere pe parcursul vizionarii. nu cred ca filmul ar fi avut acelasi farmec fara Sarah Polley in rolul principal.
el asa nu e un film cu pretentii, nici macar extraordinar. cel putin pe mine unul nu m-a dat pe spate, dar m-a incantat si asta conteaza. poate ca asa a vrut regizoarea, sa-l faca prostut si aia sa fie licenta ei cinematografica.
i-am dat nota 7! chiar as fi vrut sa-i pot da 7,5.

2 comentarii:

fii sincer(a)!