joi, noiembrie 27

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008)

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008) e un film frumos, da' parca nu m-a convins ca e si un film bun. si cu primul film Narnia am avut aceeasi problema, mi-a placut dar nu indeajuns incat sa scot wow-uri de placere.
ma confrunt cu aceasta problema poate pt ca filmul e prea pt copii si mai putin pt adulti. nu are acele intrigi, acele chestii care sa-l faca pe adult sa gandeasca si sa se simta ceea ce este. scenariul e prea simplu, lucrurile se intampla pt ca asa trebuie si nu pt ca lucrurile s-au desfasurat de asa natura incat sa duca la ceea ce se intampla. cum e si la inceputul filmului, cei 4 copii ajung in Narnia intr-un mod foarte pueril din punct de vedere scenaristic si logic. ei stau pe o banca, ceva ii pisca de fund, "ce e asta? e magie!" si gata se deschide Narnia si ei ajung acolo. prea simplu, prea pueril, prea din topor asa.
pe copii ii va incanta sigur filmu' asta, ca e asa simplu ca mintea lor necoapta, da' pt un adult nu reprezinta nici o provocare si multi l-ar putea cataloga drept o pierdere de timp.
pt mine n-a fost o pierdere de timp caci mi-a placut filmul, dar ziceam asa pt ca ar fi putut fi mai bun de atat. e un film frumos din toate punctele de vedere, doar ca mai scartaie pe ici pe colo la credibilitate. oricum, copilul din mine si-a dorit cu siguranta sa ajunga si el in Narnia si sa se lupte cu sabia, sa apere Narnia si sa traga cu arcul dupa inamici :)
i-am dat nota 8! mai mult de incurajare ca poate urmatorul va fi mai bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

fii sincer(a)!