duminică, octombrie 19

wallpapere (VII)


prin bunavointa lui Doru, acesta este noul meu wallpaper.
sta acolo pe desktop si ma oftica si ma face sa-mi smulg parul din cap pt ca eu n-am mai ajuns anu' asta la munte.
imi place la nebunie fotografia pt ca-mi vine sa intru-n monitor sa pun mana dreapta pe gard sa-l sar dintr-o data si apoi, tinandu-ma cu ambele maini de curelele rucsacului, sa merg in fata fluierand si cu degetul mintii sa arat varful muntelui spre care ma vor indrepta ochii si picioarele.
sunt momente in viata in care n-as da muntele pe o femeie. as trece muntele ca sa ajung la o femeie, dar sa renunt la el pt una...nu prea-mi vine. iar acum, in sufletul meu se intampla un astfel de moment.

5 comentarii:

  1. :) inca mai poti sa prinzi vreme frumoasa, daca te grabesti.

    RăspundețiȘtergere
  2. asa o fi, insa agenda-mi spune ca abia la anul...

    RăspundețiȘtergere
  3. Vorbesti ca un adevarat "muntoman", si sunt sigura, ca aceea persoana cu care iti vei impartii viata, nu te va face sa alegi intre ea si munte, ci chiar va veni la munte cu tine, si asta pentru ca te va iubi din tot sufletelul ei, si poate incetul cu incetul, cu multa rabdare, din partea ta, si un pic de antrenament din partea ei, va escalada cu pasi mici, dar totusi cu pasi, muntele. Ii va gasi frumusetile ascunse, si incetul cu incetul, va invata sa-l aprecieze si sa-l iubeasca, ca tine. Asa ca nu dispera, pentru toate exista un timp, iar anul asta chiar daca nu te vei duce la munte, la anul, vei avea parte de niste super-excursii.
    P.S. Cine zice ca nu poti merge si la iarna,...cu schiurile ?

    RăspundețiȘtergere
  4. mie imi place sa urc pe munte cu picioarele, nu sa-l cobor la vale cu schiurile.
    sa dea Domnu' sa fie si cum spui tu. muntele e amanta solitarului din mine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Apoi pt unii nu conteaza ca-i vara sau iarna, ci vor sa fie la munte, pe schiuri, pe picioare, in cabane, in corturi..... la un momentat dat nu mai conteaza. Important e ca acum sa ai speranta si credinta (si un strop de rabdare nu strica :) )

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!