marți, octombrie 14

mama voastra de piromani ,,|,,

mi-am facut un obicei din a suna la 112 de fiecara data cand sunt pe autostrada si vad cum arde vegetatia. bine...nu sun ca sa dau alarme false, ci sa le spun pompierilor pe unde arde.
de vina pt deranjul lor sunt idiotii care locuiesc in satele de pe langa autostrada, care au pamant in zona si care din mosi stramosi dau foc paielor in loc sa le stranga. daca pe mosii lor ii durea la caciula de poluare si incalzire globala, p'astia ar trebui sa-i doara rau de tot intregul corpul pt ca in inconstienta lor produc tone de CO2 "omorand" si putinul aer curat care ne-a mai ramas.
azi erau 2 focuri destul de mari si pompierii prezenti la cel mai mic dintre ele. cand i-am sunat nu stiau de focul cel mare dar sper totusi sa se fii dus la fata locului si sa-l fii stins. odata am sunat de 3 ori in aceeasi zi pt 3 focuri diferite, 2 pe A1 si 1 pe A2.
eu unu' sper ca de fiecare data dupa ce sun la pompieri ei sa se si duca sa stinga focul si sa nu-l lase sa arda in speranta ca se stinge singur. poate ca se stinge, da' produce o groaza de CO2 de care nu avem nevoie daca nu e stins la timp.

3 comentarii:

  1. Pârjolirea miriştilor mai duce şi la distrugerea solului, aşa că cei care folosesc această metodă de curăţare a terenurilor îşi iau şi pâinea de la gură, nu doar aerul...

    RăspundețiȘtergere
  2. deci sunt si puturosi, nu doar prosti imbecili. decat sa stranga paiele prefera sa le dea foc...dar daca le lasa acolo sa le intoarca plugul e vreo problema?

    pai da' cum altfel doamna? ca cineva trebuie sa ia atitudine.
    bine...la inceput imi era jena sa sun la pompieri si sa le spun ca arde miristea, dar iritat la culme de fumul care se inalta am zis "fie ce-o fi!" si am sunat si le-am spus oamenilor ce vad iar ei m-au luat in serios si mi-au zis ca or sa trimita o masina. sincer sa fiu, ma asteptam sa-mi spuna "lasa-ne dom'ne cu miristea ta", ca doar traim printre romani in Romania. acu' nu mai stiu daca intr-adevar au stins focul ori s-au uitat la el cum dispare singur...

    RăspundețiȘtergere

fii sincer(a)!